Wie wordt Distribution Personality van 2018?

21-12-2018 | door: Jeroen Bordewijk

Wie wordt Distribution Personality van 2018?

Welke persoon binnen het Nederlandse distributiekanaal wordt door het kanaal beschouwd als de meest deskundige, daadkrachtige, sociale, of gewoon de leukste persoonlijkheid? Dutch IT-channel heeft ook dit jaar een speciale award voor Distribution Personality of the Year. Wie volgt Kjeld van Breukelen (Copaco) op, de winnaar van vorig jaar?

De genomineerden in deze categorie voor de Dutch IT-channel Awards zijn:

Bart van Rheenen is sinds oktober 2008 managing director van Arrow ECS en behoort net als vorig jaar bij de genomineerden voor deze award. Betrokkenen prijzen hem vanwege de duidelijke lijn die hij voor Arrow uitstippelt. Van Rheenen geeft zijn mensen de vrijheid om te ondernemen; ontwikkel je plannen en voer ze uit, zolang het maar resultaat oplevert, is zijn credo. Met een schat aan inhoudelijke marktkennis is Van Rheenen goed in staat om hype en realiteit te scheiden. Om zijn kennisniveau op peil te houden bezoekt hij ICT-evenementen over de hele wereld, altijd op zoek naar nieuwe leveranciers die het portfolio versterken of verbreden.

Eric Segers staat al bijna een kwart eeuw onafgebroken aan het roer bij Ingram Micro. Eerst als managing director en sinds oktober 2013 als vice president Benelux. 'Maar weinig mensen zijn zo goed ingevoerd in het reilen en zeilen van de tussenhandel in de Benelux als Segers', staat te lezen in de motivaties bij zijn nominatie. Segers, een enorme Ajax-fan en bewonderaar van Johan Cruijff, staat erom bekend geen blad voor de mond te nemen. Wil je weten hoe het Nederlandse distributiekanaal ervoor staat en heb je een stevige quote nodig? Als een echte distributieman is Eric Segers altijd voor iedereen bereikbaar.

Oprichter en CEO van Portland George van Brugge is vooral bekend als de man achter de in 2017 door Portland geïntroduceerde MSP Hype Cycle. Op basis van onderzoeksgegevens van Gartner brengt de MSP Hype Cycle in kaart welke opkomende technologieën voor MSP's het meest relevant zijn. Als een typische distributieman snapt Van Brugge als geen ander wat de waarde is van deze tool, die aangeeft wanneer 'zijn' MSP's welke technologie maar beter kunnen omarmen, zodat ze niet te laat voorsorteren. George van Brugge noemt zichzelf een 'entrepreneur' en stond aan de basis van onder andere Kaseya Benelux, adviesbureau Bridge Ventures en telecombedrijf FirmTel.

Patrick Govers heeft volgens velen in het Nederlandse IT-kanaal Westcon-Comstor in de Benelux naar een hoger niveau getild. Govers, die tot 2011 bij Cisco werkte en in oktober 2017 managing director werd bij de distributeur, was recentelijk onder meer druk met de GDPR, volgens hem een mooi voorbeeld van een nieuwe ontwikkeling waarbij de business units van Westcon en Comstor samen moeten optrekken. Partners van Westcon-Comstor kregen veel voorlichting over de gevolgen van de nieuwe Europese privacywet en over oplossingen voor de bijkomende securityproblematiek. Security is en blijft immers de basis van alle activiteiten en projecten bij de partners van Westcon-Comstor, zo vindt Govers.

Peter Jansen, commercieel directeur bij distributeur Tech Data, is voor de tweede keer op rij genomineerd voor deze award. Onder zijn leiding vond begin 2018 de formele en functionele integratie van Avnet TS in Tech Data Nederland plaats. Jansen slaagde er met name in om Tech Data te positioneren als een echte trusted advisor voor zowel partners als vendoren. Peter Jansen wordt beschouwd als iemand met een grote betrokkenheid en een manager die altijd focust op resultaat. Hij legt duurzame verbindingen en sluit partnerships, met als doel elkaar verder te helpen en te ontwikkelen in de digitale transformatie waarin de industrie zich momenteel bevindt.

Stem nu via www.dutchitawards.nl !

Terug naar nieuws overzicht