Witold Kepinski - 19 december 2018

Cohesity neemt in de VS bijna 400 nieuwe werknemers aan

Cohesity, leverancier van hypergeconvergeerde secundaire storage, heeft aangekondigd dat het de aanwezigheid van zijn werknemers en zijn kantoren in de Verenigde Staten aanzienlijk zal uitbreiden om aan de explosieve vraag van klanten tegemoet te komen en zijn snelle tempo van innovatie voort te zetten. Cohesity is ook al in Europa actief waaronder ook in Nederland onder leiding van Carel Bak.

Cohesity is van plan 300 nieuwe werknemers aan te stellen tegen de zomer van 2019 op het hoofdkantoor in San Jose, waardoor het aantal medewerkers op die locatie bijna verdubbelt. Cohesity is ook van plan de omvang van haar personeelsbestand te verdubbelen op de locatie van het bedrijf in Research Triangle Park (RTP), waarbij tot 70 werknemers in North Carolina worden aangenomen.

In San Jose is Cohesity bezig nieuwe medewerkers aan te werven voor alle functies en niveaus, inclusief marketing, human resources, operations, IT, financiën en legal. Cohesie is ook gericht op het snel uitbreiden van de omvang van haar engineeringteam om innovatie op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning te versnellen binnen het Cohesity DataPlatform, dat is geoptimaliseerd voor hybride cloudarchitecturen. Op de RTP-locatie zal Cohesity een breed scala aan functies inhuren, waaronder engineering, klantenondersteuning, verkoop en administratieve functies.

De werving van nieuw personeel is gestart nadat Cohesity een 250 miljoen dollar heeft opgehaald via een financieringsronde.

Lees meer op de site van Cohesity.

Foto en Video: Cohesity Demo Truck

Door: Witold Kepinski

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!