SAP tweakt enterprise information management portfolio

20-12-2018 | door: Witold Kepinski

SAP tweakt enterprise information management portfolio

SAP heeft updates voor de enterprise information management (EIM) -portfolio aangekondigd die de complexiteit van datalandschappen helpen verminderen door de gegevensconnectiviteit en bronondersteuning uit te breiden en een geïntegreerde en vereenvoudigde gegevensbeheerervaring te bieden zo meldt de leverancier.

Updates voor de SAP Master Data Governance- en SAP Agile Data Preparation-toepassingen en SAP Data Services-software bieden moderne en uitgebreide mogelijkheden om bedrijven te helpen de volledige gegevensgovernance- en gegevensbeheercyclus met gemak, vertrouwen en beveiliging aan te sturen, aldus SAP.

Verbeteringen voor SAP S / 4HANA en SAP Data Hub

"SAP-oplossingen voor bedrijfsinformatiemanagement leveren uitstekende informatie door klanten in staat te stellen data beter te begrijpen, integreren, opschonen, beheren, associëren en archiveren om bedrijfsprocessen en analytische inzichten te optimaliseren", zegt Ken Tsai, global vice president Database & Data Management bij SAP. "Updates van SAP Master Data Governance, SAP Agile Data Preparation en SAP Data Services helpen bedrijven een succesvolle digitale onderneming te runnen met complete, vertrouwde en relevante gegevens."

Lees meer op de website van SAP.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Software