IT’s Teamwork en Altijd ContinuITeit starten samenwerking

22-12-2018 | door: Redactie

IT’s Teamwork en Altijd ContinuITeit starten samenwerking

IT’s Teamwork en Altijd ContinuITeit hebben een overeenkomst gesloten voor het aanbieden van de BusinessITScan aan de relaties van Altijd ContinuITeit.

De BusinessITScan is een self service, onafhankelijke, meertalige en multipersona Cloud Service. Deze service meet en verbetert de IT-tevredenheid, bedrijfsvoering en automatisering in organisaties, op basis van zes IT-succesfactoren zo melden de parters 

De BusinessITScan is ontwikkeld door IT’s Teamwork, in samenwerking met partners. Doel: zoveel mogelijk kennis zo laagdrempelig mogelijk online aanbieden.

Directeur van IT’s Teamwork  Anton Dijkhuis (foto) zegt: "Organisaties willen (digitaal) transformeren om hun klanten beter te bedienen. Tot nu toe bestond er geen methode waarmee Business en IT worden samengebracht, én geen tool waarmee sterktes en zwaktes samenhangend worden doorgemeten."

Hij vervolgt: "Daar hebben we zes IT-succesfactoren voor ontwikkeld. In iedere sector verwacht de business: partnership, productiviteit en innovatie. IT moet daarvoor haar IT-competenties optimaliseren, een stabiel IT-landschap bieden, en de financiële middelen goed managen."

Inmiddels hebben diverse organisaties (waaronder Shoeby, Low&Bonar, Nedmag en Topaz) in meer dan 10 landen hun bedrijfsvoering en automatisering verbeterd met de zes IT-succesfactoren van de BusinessITScan. Het enthousiasme is groot omdat het de digitale transformatie versnelde: eenvoudig, agile en met weinig risico’s aldus Dijkhuis. "De bestuurder wil dat IT meer waarde toevoegt aan de business. Men kijkt vooruit en wil weten hoe  IT beter kan worden ingezet. De BusinessITScan® levert dat inzicht in zeer korte tijd."

Geen langdurige adviestrajecten, maar gerichte begeleiding en coaching

"De BusinessITScan geeft goed inzicht in prioriteiten, kansen en risico’s’ in bedrijfsvoering en het IT-Landschap", zegt Ronald Hoogeboom, adviseur, regisseur en eigenaar van Altijd ContinuITeit.  "Ik positioneer de BusinessITScan graag bij klanten. De sneak preview-versie biedt mijn relaties de kans om de service kosteloos te proberen. Daarna kan een organisatie tegen een beperkte investering upgraden naar de volledige versie’. Altijd ContinuITeit maakt gebruik van een moderne en efficiënte aanpak bij de begeleiding van dergelijke trajecten. ‘Klantsessies doen we graag bij de klant, maar kunnen ook op afstand. Op deze manier is er sprake van coaching bij het gebruik van de BusinessITScan."

Altijd ContinuITeit omarmt de digitale mogelijkheden optimaal. Deze aanpak biedt de klant maximale  efficiency en zo bereiken we maximaal resultaat. Ronald zegt: "Met de BusinessITScan is het eenvoudig om in een organisatie in korte tijd veel personen te bevragen. Het realtime dashboard en adviesrapport geven een goed beeld van de transformatiestatus bij de klantorganisatie."

IT’s Teamwork directeur Anton Dijkhuis over het partnership met Altijd ContinuITeit: "Ronald heeft jarenlange ervaring met advisering, transformaties, verandertrajecten, coaching en leidinggeven in de wereld van IT. De kwaliteit van Altijd ContinuITeit in dit vakgebied is meermaals bewezen. Daarom zijn we zeer verheugd dat we met Altijd ContinuITeit gaan samenwerken."

Voor meer informatie en om de gratis sneak preview van de BusinessITScan te gebruiken https://businessitscan.itsteamwork.nl/?ref=LTCNTNTT  

Terug naar nieuws overzicht
Cloud