Witold Kepinski - 02 januari 2019

Hg volgt Waterland op als investeerder in Combell Group

Hg volgt Waterland op als investeerder in Combell Group image

Hg kondigde onlangs aan dat het heeft ingestemd met investeren in Combell Group, een speler in hostingdiensten voor het MKB in heel Europa. Waterland Private Equity verkoopt haar aandeel in Combell als onderdeel van de transactie.

Combell, opgericht in 1999, is een hosting speler in België en Denemarken en heeft groeiposities in Nederland, Zweden en Zwitserland. Combell heeft meer dan 800.000 MKB- en SoHo-klanten en is een one-stop-partner voor webhosting, domeinen, e-commerce en applicatie-oplossingen.

De investering vertegenwoordigt de achtste investering van Hg in de technologieservicesector, met andere recente hostinginvesteringen waaronder Zitcom (2015), DADA (2017) en meest recent, IT Relation (2018). Combell vertoont vergelijkbare kenmerken als deze bedrijven, met consequent een sterke autonome omzetgroei, goede klanttevredenheidsstatistieken en een M & A-trackrecord.

De transactie is onderworpen aan goedkeuring door de toezichthouder en zal dus in het nieuwe jaar worden gesloten. De voorwaarden van de transactie worden niet bekendgemaakt.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!