Witold Kepinski - 04 januari 2019

IBM biedt Spectrum Scale file system support voor containers

IBM biedt Spectrum Scale file system support voor containers image

IBM heeft Spectrum Scale bestandssysteemondersteuning voor containers aangekondigd. Spectrum Scale is geïntegreerd met Spectrum Connect met IBM Storage Enabler voor Containers v2.0, een open source softwareproduct.

Met IBM Storage Enabler voor Containers kunnen IBM-opslagsystemen worden gebruikt als permanente volumes voor stateful-applicaties die worden uitgevoerd in Kubernetes-clusters of op het IBM Cloud Private-platform. Het vereenvoudigt opslagvoorzieningen voor containers door beleid te definiëren op basis van SLA of door werklast, waardoor de containers kunnen worden gebruikt met stateful microservices, zoals database-applicaties.

Deze release betekent dat bedrijven die gecontaineriseerde IT-omgevingen bouwen hun bestaande Spectrum Scale opslagsystemen kunnen gebruiken in plaats van nieuwe producten te kopen.

Spectrum Connect maakt de provisioning, monitoring, automatisering en orkestratie van IBM block storage mogelijk in gecontaineriseerde, VMware- en Microsoft PowerShell-omgevingen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!