Evides Waterbedrijf sluit aan bij IT-Circles

07-01-2019 | door: Redactie

Evides Waterbedrijf sluit aan bij IT-Circles

Evides Waterbedrijf maakt per 1 januari 2019 deel uit van de IT-Circle Rotterdam/Den Haag, onderdeel van IT-Circle Nederland. Toetreding tot de IT-Circle betekent dat alle IT-professionals binnen Evides eenvoudig in contact kunnen treden met hun IT-collega’s binnen de andere deelnemende bedrijven.

DevOps, BI, Agile & Techniek zijn bijvoorbeeld regelmatig terugkerende thema’s in de diverse kennissessies en presentaties die leden van de Circles met elkaar delen. Binnen IT-Circle Rotterdam/Den Haag sloten eerder ook al toonaangevende organisaties aan als CBS, TU Delft, SSC ICT, Hogeschool Rotterdam, Ministerie van Defensie en Parnassia Groep.

Naast het delen van IT-kennis en -ervaring middels de regionale IT-Circles, kunnen leden ook deelnemen aan landelijke IT-Circle Nederland evenementen. Zo zal het eerste IT-Circle Nederland evenement van 2019 – met het thema ‘IoT in Smart Buildings’ – plaatsvinden binnen de Hogeschool Rotterdam.

‘Wij – en dan spreek ik namens het hele IT-team binnen Evides Waterbedrijf – zijn erg blij deel uit te kunnen maken van zo’n interessant netwerk, waarbinnen we met elkaar en van elkaar kunnen leren op zeer uiteenlopende en relevante IT-vakgebieden’, zegt Kees Voeten, Manager IT bij Evides.

Terug naar nieuws overzicht