Witold Kepinski - 10 januari 2019

Continuum koopt MSP-specialist BrightGauge

Continuum koopt MSP-specialist BrightGauge image

Continuum, het proactieve platform dat intelligente software integreert met expert services voor managed service providers (MSP's) om dynamisch te schalen en hun klanten te beschermen, heeft bekendgemaakt dat het BrightGauge heeft overgenomen.

Door deze actie kunnen Continuum-partners profiteren van een business intelligence-platform voor MSP's en meer middelen beschikbaar stellen voor BrightGauge voor een versnelde productontwikkeling en klantenondersteuning, aldus Contunuum.

BrightGauge, met een vestiging in Florida, is in 2011 opgericht om te voldoen aan de behoeften van kleine tot middelgrote IT-serviceproviders, omdat zij hun gegevens beter wilden beheren en de waarde van hun werk voor klanten wilden aantonen. De software-oplossingen van BrightGauge hebben duizenden MSP's in staat gesteld om al hun belangrijke bedrijfsstatistieken op één plaats te bekijken, gebruikmakend van gegevens van een volledig scala aan populaire kanaaloplossingen, waaronder het Continuum-platform.

De overname door Continuum van BrightGauge biedt Continuum-partners inzicht in de belangrijkste statistieken die ze nodig hebben om hun activiteiten te schalen. Het bedrijf krijgt ook toegang tot krachtige Business Intelligence-technologie die wordt gebruikt om de rapportage- en analysemogelijkheden van het Continuum-platform te verbeteren, waardoor betere efficiëntie en kansen voor partners worden bereikt.

"De MSP van vandaag heeft niet alleen de oplossingen nodig om hun eindklanten van dienst te zijn, maar ook de technologie om hun bedrijf beter te begrijpen", aldus Michael George, CEO van Continuum. "Ons doel is altijd geweest om MSP's het vertrouwen te geven om dynamisch te schalen en de overname van BrightGauge past perfect in deze strategie. Brian Dosal en het BrightGauge-team hebben een krachtige reeks business intelligence-producten gebouwd die speciaal zijn ontwikkeld voor de MSP, en we zijn verheugd dat we kunnen helpen hun volgende hoofdstuk van de groei te versterken."

Door: Witold Kepinski

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!