Harold Koenders naar Detron in Veenendaal

09-01-2019 | door: Witold Kepinski

Harold Koenders naar Detron in Veenendaal

Harold Koenders komt het team van Lifecycle Services van Detron versterken. De laatste jaren heeft hij zich voornamelijk beziggehouden met het bouwen van moderne data storage omgevingen en archive solutions op basis van cognitief datamanagement en zag de storage wereld in een snel tempo veranderen. Dat Detron en Koenders besloten hebben om krachten te bundelen is, gezien zijn expertise, geloof en voorliefde voor tape storage, niet vreemd.

De komst van multimediale en decentrale opslagtechnieken maakt dat men anders tegen storage aan is gaan kijken. Ook brengt  Internet of Things, Industry 4.0, Big Data en robotisering met al haar nieuwe sensoring en data-generators, mogelijkheden maar ook nieuwe uitdagingen binnen de automatisering teweeg. De grenzen tussen automatisering en Industriële automatisering zijn aan het vervagen dus redenen genoeg om oude met baanbrekende nieuwe technieken te combineren.

Niet alleen de komst van vernieuwende automatiseringstechnieken (use-what-you-have) maakt dat we meer verwachten van duurzaamheid in het huidige IT-landschap; ook de complexiteit en kostbaarheid van specialistische infrastructuren vraagt een verlenging van de levenscycli. Kortom, (legacy) hardware moet langer mee. Detron is specialist op het gebied van lifecycle extension, het optimaliseren van de Total Cost of Ownership (TCO) en daarmee het rendement op investeringen (ROI).

Verder is Detron de aanjager van Smart Industry; de vierde industriële revolutie. IoT en Smart Industry raakt gegarandeerd alle sectoren, bedrijven en medewerkers. Wie (internationaal) mee wil blijven concurreren, kan niet om Smart Industry heen. Big data, realtime-informatie en Internet of Things zijn al lang geen toekomstmuziek meer. De transitie is in gang gezet en vraagt nu volop aandacht. Detron is dé system integrator op IoT gebied die dit faciliteert en beheert.

En “last but not least” is Detron de specialist op het gebied van root cause analysis (8D) en het repareren en refurbishen van alle denkbare industriële computer parts, embedded boards en power supplies. De activiteiten liggen op diverse gebieden. Denk aan servers, technologisch geavanceerde industriële automatiseringstoepassingen en computerparts. Detron is onder andere partner van IBM, de belangrijkste leverancier van tape storage solutions in de wereld. Detron draagt zorg voor alle wereldwijde IBM tapedrive repair-activiteiten (exclusief de VS).

Detron werkt alleen samen met de beste partners. Sterke IT-partijen, revolutionaire high-tech solution ontwikkelaars en component producenten werken samen met Detron om haar relaties een optimale beleving te laten meemaken.

Koenders: “Natuurlijk staan we voor iedere reparatie van producten van onze relaties maar het houdt hier niet op. : Door ons proactief op te stellen zijn we in een vroegtijdig stadium betrokken bij hetgeen nodig is voor de ontwikkeling en afwerking van het product van onze klant. Door onze jarenlange ervaring binnen lifecycle-management en -repair zijn we in staat met onze klant mee te denken op alle facetten of  dit nu op het vlak van repair, ontwikkeling of logistieke dienstverlening is.”

Terug naar nieuws overzicht