MicroStrategy 2019 biedt HyperIntelligence
10-01-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

MicroStrategy 2019 biedt HyperIntelligence

MicroStrategy, leverancier van BI- en analyticssoftware, heeft de algemene beschikbaarheid van MicroStrategy 2019 aangekondigd.

Dit enterprise platform zorgt voor mobility oplossingen die de digitale transformatie vlekkeloos laten verlopen en federated analytics waardoor organisaties business inzicht en intelligence kunnen optimaliseren. In MicroStrategy 2019 staat HyperIntelligence centraal. Hiermee komt business intelligence als een natuurlijke intelligentielaag beschikbaar, zonder dat de gebruiker één keer hoeft te klikken ZO MELDT Michael J. Saylor (foto), CEO van MicroStrategy.

MicroStrategy 2019 introduceert met HyperIntelligence een nieuwe vorm van business intelligence die de manier waarop gebruikers toegang hebben tot de informatie, die nodig is om talloze beslissingen te nemen, optimaliseert. Met MicroStrategy 2019 kunnen organisaties informatie direct naar de web-based workflows van gebruikers sturen. Dit gebeurt op basis van de HyperCard feature, dat waardevolle gegevens en KPI’s over klanten, producten, mensen en vele andere elementen beschikbaar maakt, bijvoorbeeld in webapplicaties zoals e-mail, Salesforce of Office 365.

Er zijn meer toepassingsmogelijkheden Organisaties kunnen bijvoorbeeld een ‘klanten’ HyperCard uitrollen voor hun verkopers. Deze kaart presenteert informatie afkomstig uit Salesforce.com of vergelijkbare databronnen. Wanneer verkopers een naam van een van hun klanten in hun e-mail, spreadsheets, een CRM-systeem, LinkedIn, Google search of andere websites tegenkomen, dan markeert MicroStrategy deze klantnaam onmiddellijk. De vertegenwoordiger krijgt door zijn cursor of andere aanwijstool over het gemarkeerde woord te bewegen de bewuste kaart op het scherm. Zo krijgt hij inzicht in belangrijke KPI’s, kan hij relevante informatie vergaren en een ‘next best action’ voorgesteld krijgen. Hiermee krijgt de customer lifetime value een aanzienlijke impuls.

Een andere belangrijke feature van MicroStrategy 2019 is federated analytics. Hiermee zijn organisaties in staat de analysetools die hun eindgebruikers nu gebruiken - zoals Microsoft Power BI, Tableau en Qlik - optimaal te benutten door deze aan te sluiten op het MicroStrategy 2019-platform. Zo werk je toe naar één versie van de waarheid. Vooraf geconfigureerde connectoren voor deze data-analyseoplossingen maken het mogelijk om vertrouwde datasets te visualiseren en toe te passen. Zo hoeven medewerkers hun processen en manier van werken niet aan te passen en kan de schaal van de analyses alsmede het aantal databronnen eindeloos worden uitgebreid.

Terug naar nieuws overzicht