AWS kondigt Amazon DocumentDB aan met MongoDB compatibiliteit

11-01-2019 | door: Witold Kepinski

AWS kondigt Amazon DocumentDB aan met MongoDB compatibiliteit

Amazon Web Services (AWS) heeft Amazon DocumentDB aangekondigd (met MongoDB compatibiliteit), een snelle, schaalbare beschikbare en volledig beheerde documentdatabasedienst die ondersteuning biedt MongoDB workloads.

Ontwikkelaars kunnen hetzelfde MongoDB applicatiecode, stuurprogramma's en tools gebruiken zoals ze vandaag de dag doen om workloads op Amazon DocumentDB uit te voeren, te beheren en te schalen en te genieten van verbeterde prestaties, schaalbaarheid en beschikbaarheid zonder zich zorgen te hoeven maken over het beheer van de onderliggende infrastructuur zo meldt AWS.

Klanten kunnen hun on-premises of Amazon Elastic Compute Cloud (EC2) migreren van MongoDB databases naar Amazon DocumentDB met vrijwel geen downtime met behulp van de AWS Database Migration Service (DMS) zpo beweert AWS. 

Er zijn geen voorafgaande investeringen nodig om Amazon DocumentDB te gebruiken en klanten betalen alleen voor de capaciteit die ze gebruiken. Ga naar https://aws.amazon.com/documentdb waar meer informatie staat op Amazon DocumentDB .

Terug naar nieuws overzicht
Cloud