Kapitaalinjectie voor Unified Access Management specialist OneLogin

12-01-2019 | door: Witold Kepinski

Kapitaalinjectie voor Unified Access Management specialist OneLogin

OneLogin, een Californische speler in Unified Access Management, die eenvoudige en veilige toegang tot applicaties en identiteitsbeheer levert aan ondernemingen, heeft aangekondigd dat het een kapitaalinjectie van 100 miljoen dollar heeft ontvangen.

De financiering werd geleid door nieuwe investeerders Greenspring Associates en Silver Lake Waterman, het laatstadium groeikapitaalfonds van Silver Lake. De ronde omvat ook bestaande investeerders CRV en Scale Venture Partners.

OneLogin zag een versnelde groei en zijn jaarlijkse recurring omzet (ARR) bijna drievoudig gedurende de afgelopen drie jaar, aangedreven door zijn platform en nieuw uitvoerend leiderschap. OneLogin heeft tot op heden in totaal meer dan 170 miljoen dollar aan financiering ontvangen.

OneLogin zal het kapitaal gebruiken om de acceptatie van haar nieuwe producten, zoals Multi-Factor Authentication (MFA), te versnellen en om ondernemingen te helpen in de nieuwe Unified Access Management (UAM) -categorie die zij als pionier heeft ontwikkeld. Unified Access Management maakt een samenhangende benadering mogelijk van het beheer van toegang voor zowel SaaS- als on-premise-toepassingsomgevingen, evenals uitbreiding van Access Management tot netwerken en apparaten die gebruikmaken van cloudinfrastructuur. Het geld zal ook worden gebruikt om de Noord-Amerikaanse en Europese voetafdrukken van OneLogin te vergroten.

"Elk bedrijf heeft Unified Access Management nodig en onze oplossing is bedrijfskritisch voor al onze klanten in zowel cloud- als hybride cloudomgevingen. Onze niet-aflatende focus op klantenservice in combinatie met deze aanzienlijke kapitaalinfusie ondersteunt de voortdurende groei en investering van OneLogin" zegt Brad Brooks (foto), CEO van OneLogin.

Wereldwijd beveiligen meer dan 2.500 bedrijven hun applicaties met OneLogin. Bijvoorbeeld Bay Area Rapid Transit (BART), een grote OV speler in Californië met 126 miljoen ritten per jaar.

OneLogin heeft wereldwijd ongeveer 250 werknemers en heeft onlangs een nieuw groeicentrum geopend in het Atlanta Tech Park en een ontwikkelingscentrum in Seattle. Het bedrijf is van plan zijn teams uit te breiden over vele niveaus en disciplines en verder uit te breiden in Noord-Amerika en Europa.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht