Infovista stelt José Duarte als nieuwe CEO aan

14-01-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Infovista stelt José Duarte als nieuwe CEO aan

Infovista, speler in oplossingen voor netwerkprestaties in onder andere SD-WAN en wireless omgevingen, heeft aangekondigd dat de raad van bestuur José Duarte onmiddellijk als Chief Executive Officer heeft aangesteld. De huidige CEO Philippe Ozanian zal de rol van Senior Advisor op zich nemen.

"Dit is de perfecte tijd voor José Duarte om de volgende CEO van Infovista te worden. We hebben een zeer sterke leider gekozen op een cruciaal moment wanneer Infovista is gepositioneerd voor een versnelde groei in de SD-WAN- en 5G-ruimtes ", aldus Gilles Rigal, Infovista Chairman en Partner bij Apax Partners. "José is uniek in zijn vermogen om teams om te vormen tot een motor van groei en een maximaal potentieel te realiseren."

Hij heeft een uitgebreide achtergrond toonaangevende beursgenoteerde en niet-beursgenoteerde, snelgroeiende wereldwijde technologiebedrijven. Eerder was hij CEO van Infinitas Learning, CEO van Unit4 en werkte hij 20 jaar bij SAP. Hij was de oprichter van SAP Portugal.

Duarte heeft ook uitgebreide ervaring opgedaan als niet-uitvoerend bestuurder, voornamelijk in ondernemingen met private equity-ondersteuning. Hij bekleedt momenteel functies als niet-uitvoerend bestuurder in ProAlpha en Gelato.

Infovista heeft ook aangekondigd dat Philippe Ozanian, momenteel CEO, de functie van Senior Advisor van de CEO op zich zal nemen. Hij zal zijn tijd wijden aan het ondersteunen van Duarte en zorgen voor bedrijfscontinuïteit tijdens deze overgang. Ozanian is sinds 2008 CEO van Infovista.

Terug naar nieuws overzicht