Exact neemt SRXP over

14-01-2019 | door: Witold Kepinski

Exact neemt SRXP over

Software en SaaS aanbieder Exact neemt SRXP over, een Nederlandse leverancier op het gebied van cloudsoftware voor expense management. Hiermee zorgt Exact dat het declaratieproces en de rapportage soepeler verloopt zo beweert Exact. Dit meldt Phill Robinson (foto), CEO van Exact.

Met deze stap breidt Exact zijn mogelijkheden voor kostenbeheersing en efficiency in het mkb verder uit, zo meldt Exact. Door de overname van SRXP en de recente acquisitie van ProQuro, waarmee het purchase-to-pay-proces wordt geautomatiseerd, biedt Exact nu een oplossing voor kostenbeheer. 

SRXP biedt software voor het digitaliseren van declaratieprocessen. SRXP doet dit met een declaratie app en online portal met als doel de tijd die in het declaratieproces wordt gestoken te minimaliseren. SRXP koppelt met financiële of HR-software, automatische workflows, creditcardintergratie, bedrijfsregels en nog veel meer functionaliteiten.

Exact en SRXP hebben al gezamenlijke klanten die de expense management-oplossing van SRXP combineren met de financiële software-oplossingen Exact Globe en Exact Online. De komende maanden wordt er gewerkt aan een nog betere integratie van SRXP in het productportfolio van Exact.

Op dit moment heeft SRXP meer dan 700 klanten, variërend van het mkb tot multinationals zoals Mammoet, Port of Rotterdam en Rituals. SRXP wordt dagelijks in meer dan 90 landen gebruikt door ruim 45.000 gebruikers.

Terug naar nieuws overzicht
Software