Witold Kepinski - 16 januari 2019

ColoHouse lanceert anti-DDoS oplossing Scrubbing as a Service

ColoHouse lanceert anti-DDoS oplossing Scrubbing as a Service image

ColoHouse, een managed service en wereldwijde colocatie aanbieder introduceert de anti-DDoS oplossing Scrubbing as a Service. Hiermee breidt het bedrijf haar productaanbod uit met DDoS-beveiligingsdiensten.

DDoS aanvallen behoren nog steeds tot de grootste cyberdreigingen voor bedrijven en overheden. Elk bedrijf, klein of groot kan het doelwit van een DDoS-aanval zijn. Deze aanvallen kunnen leiden tot onderbrekingen van bedrijfsactiviteiten en hebben invloed op huidige gebruikers en op bedrijfsresultaten, aldus ColoHouse.

Scrubbing as a Service van ColoHouse is ontwikkeld met als doel krachtig verweer te bieden tegen DDoS aanvallen. Scrubbing as a Service maakt alle gebruikersgegevens die binnenkomen op een netwerk schoon en ‘scrubt’ door een reeks van wereldwijde netwerken om ervoor te zorgen dat alleen het goede netwerkverkeer wordt doorgestuurd, zonder onderbrekingen en vertragingen in het proces. De DDoS-protectie herkent verdacht verkeer dat op een aanval wijst. Het netwerkverkeer van de klant wordt omgeleid naar het migratieplatform om binnen enkele seconden het verkeer op te ruimen. Aanvullend ondersteunt de oplossing van ColoHouse real-time monitoring, proactieve rapportage en geautomatiseerde filtering.

Scrubbing as a Service van ColoHouse wordt aangeboden voor colocatie, cloud en managed services. Via BGP kan ColoHouse naast hun eigen netwerk andere carriers ‘scrubben’ om redundantie te creëren voor potentiele klanten.

‘’DDoS aanvallen zijn springlevend in 2019. We hebben klanten die proactief zijn en al live zijn met onze diensten. Sommige van deze aanvallen duren slechts een paar seconden, waardoor ze lastig te identificeren zijn. Een aanval wordt vaak geïdentificeerd als een systeemfout. We hopen dat zowel huidige als potentiele klanten hun bedrijven beschermen tegen onderbrekingen die kunnen leiden tot grote financiële en imagoschade. ’’ Aldus Savvas Bout, Chief Technology Officier bij ColoHouse

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!