Witold Kepinski - 16 januari 2019

Quinyx krijgt kapitaalinvestering van 25 miljoen dollar en opent Nederlands kantoor

Quinyx krijgt kapitaalinvestering van 25 miljoen dollar en opent Nederlands kantoor image

Quinyx, aanbieder van oplossingen voor personeelsbeheer in de cloud, kondigde vandaag een investering van 25 miljoen dollar in zijn wereldwijde activiteiten aan. De software van het bedrijf helpt ondernemingen van elke omvang om personeelsplanning, communicatie, taakbeheer en loonlijst integratie te beheren.

De investering werd geleid door Alfvén & Didrikson, Battery Ventures en Zobito, bestaande investeerders van Quinyx. Tot op heden is dit de grootste investering in het bedrijf en toont het vertrouwen van de investeerders, terwijl Quinyx blijft groeien binnen de wereldwijde workforce management markt, die een waarde van 2,4 miljard dolalr vertegenwoordigt. De financiering versnelt de uitrol van Quinyx' innovatieve functies en nieuwe AI-technologieën, die de processen voor personeelsbeheer automatiseren en stroomlijnen.

Quinyx heeft momenteel bijna 500.000 werknemers die gebruik maken van zijn platform en levert workforce management-technologie aan enkele van 's werelds meest bewonderde bedrijven. Klanten zijn onder meer McDonald’s, London City Airport, Burger King, Rituals, Swarovski, IHG, Boots en nog veel meer. Recente aanwinsten zijn onder andere Daniel Wellington en Odeon Cinemas Group.

In reactie op de investering zei Erik Fjellborg, oprichter en CEO van Quinyx: “De aankondiging van vandaag helpt ons om onze groeistrategie te versnellen, nieuwe technologieën te ontwikkelen en deze te integreren in onze platforms om het volledige potentieel van de flexibele beroepsbevolking te bereiken. Onze missie is eenvoudig - een beter leven creëren voor miljoenen mensen door het verbeteren van hun arbeidsleven."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!