Centric stelt directieteam samen voor financiele sector
16-01-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Centric stelt directieteam samen voor financiele sector

Centric heeft de organisatie aangepast om de samenwerking rond de activiteiten voor de financiële sector te versterken en de synergievoordelen voor klanten te vergroten. Centric richt zich binnen deze sector met name op outsourcing: het uit handen nemen van IT-omgevingen en processen zoals betalingsverkeer en pensioenadministratie.

Centric heeft de afgelopen jaren nadrukkelijk geïnvesteerd in haar dienstverlening voor de financiële sector, onder andere met de start van pensioenuitvoeringsactiviteiten. Centric beweert een unieke positie te hebben in de markt, dankzij de diepgaande kennis van de sector, de IT en de administratieve processen die voor deze sector van belang zijn. Om deze positie te versterken en de synergievoordelen voor klanten te vergroten, wordt de dienstverlening voortgezet onder leiding van één directieteam. Het nieuwe directieteam bestaat uit algemeen directeur Robert Jan Prins, directeur Pension and Insurance Solutions Marianne de Boer en commercieel directeur Alberto Jack. Belangrijke speerpunten van de verregaande samenwerking zijn het optimaliseren van de processen, het uitwisselen en borgen van kennis op het gebied van onder meer compliance en security en het vergroten van de innovatiekracht.

Karim Henkens, CEO van Centric: “De financiële sector is een belangrijke markt voor Centric. Ik ben ervan overtuigd dat de gewijzigde structuur het realiseren van onze ambities een nieuwe impuls zal geven. Het stelt ons in staat verder te bouwen aan onze naam als een partij die haar kennis van zowel ICT als de financiële processen op een doordachte en innovatieve manier combineert.”

Over de nieuwe directie
Robert Jan Prins is sinds 2009 werkzaam bij Centric na een loopbaan bij onder andere Getronics, Telfort en Ordina BPO. Marianne de Boer is in juni 2018 in dienst gekomen bij Centric en was voorheen directievoorzitter van pensioenuitvoerder BeFrank. Alberto Jack is nieuw aangetrokken. Vóór zijn komst naar Centric werkte hij bij financiële instellingen als Interpolis, Kempen & Co en Allshare.

Terug naar nieuws overzicht