Wouter Hoeffnagel - 16 januari 2019

Smart Battery Case verlengt accuduur van iPhone XS, XS Max en XR

Smart Battery Case verlengt accuduur van iPhone XS, XS Max en XR image

Apple lanceert de Smart Battery Case voor de iPhone XS, XS Max en XR. Met behulp van dit hoesje is het mogelijk de accuduur van de iPhone te verlengen.

De Smart Battery Case verlengt de accuduur van de iPhone-modellen aanzienlijk. Het hoesje maakt het voor iPhone XS gebruikers mogelijk  33 uur langer te bellen, 21 uur langer te internetten of 25 uur langer naar filmpjes te kijken. Voor de iPhone XS Max is dit respectievelijk 37 uur, 20 uur en 25 uur, en voor de iPhone XR 39 uur, 22 uur en 27 uur is.

Draadloos opladen

Het hoesje kan draadloos worden opgeladen, waarna het hoesje de iPhone van energie voorziet. Indien de iPhone bijna leeg is, is het ook mogelijk de smartphone zelf via het hoesje draadloos op te laden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de Qi standaard door draadloos laden.

De Smart Battery Case is een product dat al langer beschikbaar is voor andere modellen iPhones en nu dus ook voor de nieuwste modellen leverbaar is. Het is voor het eerst dat het hoesje ook beschikbaar is voor grotere iPhone-modellen; voorheen was de Smart Battery Case alleen beschikbaar voor kleinere varianten.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!