LINKIT wordt Microsoft Authorized Education Partner

18-01-2019 | door: Redactie

LINKIT wordt Microsoft Authorized Education Partner

LINKIT, de kennisgedreven IT-sourcingspartner, is Microsoft Authorized Education Partner geworden. De organisatie toont hiermee aan dat het in staat is om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van Microsoft-academische klanten in de dynamische zakelijke omgeving van vandaag. Om een ??Microsoft AEP-autorisatie te verdienen, moeten partners een examen afleggen om hun kennisniveau van academische licenties en marktexpertise aan te tonen.

Het AEP-programma is bedoeld om partners wegwijs te maken in de mogelijkheden, voordelen en voorwaarden van de academische licenties van Microsoft. Als Authorized Educational Partner en tevens Gold Partner is LINKIT vanaf heden geautoriseerd om Microsoft academische licenties aan te schaffen en uit te geven. Hierdoor is LINKIT in staat educatieve organisaties optimaal te ondersteunen in hun behoefte op het gebied van onder andere Office365 en andere IT-dienstverlening.

Deze Microsoft AEP-autorisatie toont onze toewijding en specialisatie in de academische IT-markt en toont onze kennis van Microsoft en haar academische producten aan, zei Daan de Groof, CTO bij LINKIT. "We zijn blij dat we nu nog beter in staat zijn om onze educatieve, culturele en academische klanten te ondersteunen en te ontzorgen op IT gebied. Bovendien kunnen we onze klanten laten profiteren van diverse mogelijkheden en voordelen die Microsoft te bieden heeft aan gevalideerde educatieve organisaties. Denk hierbij aan Microsoft licenties tegen sterk gereduceerde tarieven. LINKIT hecht veel waarde aan maatschappelijke betrokkenheid en deze stap past uitstekend in onze doelstellingen en andere maatschappelijk verantwoord ondernemen initiatieven zoals het verzorgen van programmeerlessen op de grootste basisschool van Nederland.

Het Microsoft AEP-programma is ontworpen om organisaties die academische producten en diensten leveren via het Microsoft-platform te autoriseren en uit te rusten met de training, middelen en ondersteuning die zij nodig hebben om hun klanten superieure ervaringen en resultaten te bieden.

Terug naar nieuws overzicht
Software