Witold Kepinski - 18 januari 2019

Relicense stelt Guus Derckx aan als Managing Director Benelux

Relicense stelt Guus Derckx aan als Managing Director Benelux image

Relicense, een aanbieder van gebruikte softwarelicenties, stelt Guus Derckx (34) aan als Managing Director Benelux om de groei van het bedrijf in deze regio te versnellen.

Met Derckx voegt Relicense een sales manager toe aan het team, die een nieuwe impuls zal geven aan de directe en indirecte activiteiten van Relicense in de Benelux. Voorafgaand aan zijn aanstelling bij Relicense was Derckx werkzaam als Senior Account Manager Enterprise bij COMPAREX en in verschillende sales-functies bij Insight. Derckx volgt Jarno Claassen op na diens vertrek.

Thomas Bauer, CEO van Relicense geeft aan: “Wij zijn erg blij dat we Guus Derckx mogen verwelkomen in ons team. Door zijn kennis en vele jaren ervaring in de IT-industrie, heeft Guus waardevol inzicht in de behoeften van onze klanten en is hij in staat om voor elke individuele situatie een optimaal licentiescenario te ontwikkelen. Hij zal een centrale rol spelen in het behalen van onze ambitieuze groeidoelstellingen in de Benelux en in de verdere uitbouw van onze leidende marktpositie.”

Derckx: “Ook in de Benelux is de markt voor gebruikte Microsoft-licenties sterk in opkomst. Ik kijk ernaar uit om met het gehele Relicense team van experts samen te werken om dit potentieel te realiseren en onze klanten in de regio te ondersteunen bij het behalen van aanzienlijke kostenbesparingen.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!