Gemeente Almere tekent samenwerkingsverband met Amsterdam IT-Circle

18-01-2019 | door: Witold Kepinski

Gemeente Almere tekent samenwerkingsverband met Amsterdam IT-Circle

De gemeente Almere heeft gekozen voor deelname aan de Amsterdam IT-Circle. Toetreding tot de IT-Circle biedt medewerkers van gemeente Almere de mogelijkheid om IT-kennis te delen en op te doen.

"Het is belangrijk om ook open te staan voor - en te participeren in - IT-ontwikkelingen buiten de overheidsorganisaties", zegt Remco Schilderinck, CIO Gemeente Almere. "Het verbreden van het blikveld biedt medewerkers de kans om tot andere inzichten te komen, soms de discussie aan te gaan en telkens weer met nieuwe ideeën aan de slag te gaan."

Binnen de Amsterdam IT-Circle zijn organisaties aangesloten als De Nederlandse Bank, KLM, Gemeente Amsterdam, DAS, Waternet, Hogeschool Inholland, UvA/HvA, UWV, ABN AMRO en de Sociale Verzekeringsbank.

Naast het delen van IT-kennis en -ervaring binnen de regionale IT-Circles, kunnen leden ook deelnemen aan landelijke IT-Circle Nederland evenementen. Zo zal het eerste IT-Circle Nederland evenement van 2019 – met het thema ‘IoT in Smart Buildings’ - plaatsvinden binnen de Hogeschool Rotterdam.

Terug naar nieuws overzicht