Redactie - 22 januari 2019

Veysel Altinok aangesteld als Support & Operations Manager bij PeterConnects

Veysel Altinok aangesteld als Support & Operations Manager bij PeterConnects image

Veysel Altinok (45) is als Support & Operations Manager aangesteld bij PeterConnects, leverancier van communicatiesoftwareoplossingen voor Cisco en Microsoft. Hij versterkt hiermee het managementteam. In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor de servicedesk, interne IT en het operationele gedeelte van de aankomende nieuwe clouddiensten van PeterConnects die in 2019 gelanceerd worden. Daarnaast vervult hij de rol van GDPR compliance officer.

Hiervoor was Altinok ruim 16 jaar werkzaam bij TOPdesk, waar hij verschillende functies heeft vervuld. Hij was onder meer coördinator van het technische team en manager van het supportteam.

Altinok over zijn nieuwe functie: “Vooral de verscheidenheid aan werkzaamheden spreekt mij aan. Daarnaast is het interessant dat ik in een periode van grote veranderingen onderdeel ben geworden van het PeterConnects-team. Niet alleen vinden er in de branche veel ontwikkelingen plaats, ook staat er de komende tijd veel lanceringen op de planning bij PeterConnects. Aan mij de taak om klanten succesvol te begeleiden naar de nieuwe software. Het is voor mij heel belangrijk om het enthousiasme van het PeterConnects-team uit te stralen naar onze klanten.” 

Lucas de Clercq, CEO en directeur van PeterConnects: “De producten van PeterConnects draaien om het creëren van waardevolle connecties voor onze klanten. De rol van Support & Operations Manager is daarom echt een sleutelfunctie: practice what you preach. Dit is precies de reden dat wij zo blij zijn met de versterking van Veysel. Zijn kennis en kunde op het gebied van zowel ICT als support maakt Veysel een grote aanwinst voor ons team.”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!