Witold Kepinski - 22 januari 2019

Michael Müller nieuwe VP WLAN en switches bij LANCOM Systems

Michael Müller nieuwe VP WLAN en switches bij LANCOM Systems image

De Duitse infrastructuurproducent LANCOM Systems heeft Michael Müller aangenomen als Vice President WLAN en switches. De 47-jarige is verantwoordelijk voor de netwerkproducten (zowel draadloos als bedraad): access points, controllers, hotspot-oplossingen en LAN-switches. Hij komt van de netwerkspecialist D-Link, waar hij leiding gaf aan het productmanagement voor Centraal-Europa.

De afgestudeerde bedrijfseconoom heeft meer dan twintig jaar ervaring in het productmanagement binnen de IT-branche, vooral als leidinggevende. Recentelijk was hij als hoofd productmanagement bij D-Link verantwoordelijk voor het productmanagement in Centraal-Europa. Eerder werkte hij onder meer voor Dell en Hewlett Packard/Compaq.

In zijn nieuwe rol is Michael Müller verantwoordelijk voor de product- en marktstrategie van de LANCOM WLAN- en switch-productlijnen. Hij zal het beheer, de verdere ontwikkeling en het lifecycle management van het LAN- en WLAN-portfolio aansturen. Müller rapporteert aan Christian Schallenberg, CTO en lid van de LANCOM-directie.

“Met Michael Müller krijgen we een gerenommeerde netwerkexpert en ervaren manager voor de verdere ontwikkeling van ons LAN- en WLAN-portfolio”, benadrukt Christian Schallenberg. “We kijken ernaar uit om met hem samen te werken aan zaken die belangrijk zijn voor de toekomst van de branche en ons bedrijf, zoals Wi-Fi 6 en de verdere uitbreiding van onze productfamilies naar complete enterprise-oplossingen.”

Müller volgt de Nederlander Jan Buis op, die de afgelopen anderhalf jaar verantwoordelijk was voor het WLAN- en switch-portfolio. Als Vice President Business Development zal Buis zich in de toekomst richten op de verdere uitbreiding van de wereldwijde activiteiten van LANCOM binnen de Rhode & Schwarz Group. Tevens het Ook het onderhouden van de relaties met internationale analisten en het strategische management van OEM-klanten maakt deel uit van zijn takenpakket.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!