Uwe Scharf leidt Rittal IT en Industry Business Units en Marketing

22-01-2019 | door: Witold Kepinski

Uwe Scharf leidt Rittal IT en Industry Business Units en Marketing

Met ingang van 1 januari 2019 is Uwe Scharf (55) benoemd tot Managing Director van de IT en Industry Business Units en voor Marketing.

Rittal, leverancier van oplossingen voor industriële behuizingen en IT-infrastructuur, heeft zijn verkooporganisatie strategisch versterkt. Dit zal de op Herborn gebaseerde onderneming helpen IT- en branchespecifieke aanbiedingen van haar standaardportfolio af te stemmen op de specifieke vereisten van de klant - en effectieve ondersteuning bieden bij digitale transformatie. Na de aankondiging van de nieuwe rol van Scharf benadrukt Karl-Ulrich Köhler, CEO van Rittal International: "We zijn blij dat we een interne benoeming voor deze managementfunctie kunnen maken. Uwe Scharf heeft uitstekende ervaring in bedrijfsontwikkeling en in het beheer van producten en one-stop-oplossingen. "

Uwe Scharf kwam in 2001 bij Rittal. Als uitvoerend vicepresident van de Industry Business Unit heeft de elektrotechnisch ingenieur (55) met succes de afdelingen Product Management en Industry Management afgestemd op de behoeften van de klant en de markt. 

Terug naar nieuws overzicht
Hardware