Schneider Electric werkt samen met Nozomi Networks

22-01-2019 | door: Witold Kepinski

Schneider Electric werkt samen met Nozomi Networks

Schneider Electric, speler in de digitale transformatie van energiebeheer en automatisering, heeft een wereldwijde samenwerkingsovereenkomst getekend met Nozomi Networks, speler in industriële cyberveiligheid en operationele zichtbaarheid. De samenwerking versterkt de inzet van Schneider Electric voor een diepgaande aanpak die cyberaanvallen voorkomt en minimaliseert en een meerlagige, multi-technologische strategie creëert om kritieke systemen te beveiligen, aldus de leverancier.

Onder de voorwaarden van de overeenkomst zal Schneider Electric samenwerken met Nozomi om klanten in de industriële productie- en kritieke infrastructuursegmenten geavanceerde anomaliedetectie, kwetsbaarheidsbeoordeling en andere cyberbeveiligingsoplossingen en -services te bieden, waarmee ze de risico's voor hun activiteiten kunnen beheersen, voorkomen en beperken. zakelijke prestaties.

Dankzij deze samenwerking kan Schneider Electric agressiever reageren op de onmiddellijke vraag naar effectieve, operationele cyberbeveiligingsdiensten, oplossingen en expertise op het gebied van olie en gas, elektriciteit, gebouwautomatisering en andere industriële sectoren. Schneider Electric biedt de geavanceerde oplossingen van Nozomi Networks voor cyberresistentie van industriële besturingssystemen en real-time operationele zichtbaarheid aan klanten over de hele wereld. 

Schneider Electric zal zijn EcoStruxure IIoT-oplossingen voor procesautomatisering en industriële besturing combineren met het SCADAguardian-platform van Nozomi voor real-time zichtbaarheid van activiteiten, waaronder:

Geavanceerde ICS Cybersecurity-oplossingen: de gebundelde oplossing biedt de diepe zichtbaarheid van het netwerk en OT-operators van de cyberbeveiligingsindustrie in één, uitgebreide en zeer schaalbare oplossing. Nozomi Networks SCADAguardian-oplossing biedt nauwkeurige detectie van bedrijfsmiddelen, superieure detectie van bedreigingen en flexibele en schaalbare inzetmogelijkheden voor klanten van Schneider Electric.

Gecertificeerde consultants van Nozomi Networks: Schneider Electric-consultants over de hele wereld zullen verder worden opgeleid als gecertificeerde Nozomi Networks-technici, die hun klanten helpen bij het implementeren van hun cybersecurity-oplossing en die deskundige jacht op OT-dreigingen en forensische analyses aanbieden.

SCADAguardian Live op Schneider Electric-sites: klanten van Schneider Electric kunnen de real-time operationele zichtbaarheid en cyberbeveiligingsoplossingen van Nozomi Networks ervaren via live dreigingsscenario's die op Schneider Electric-locaties over de hele wereld worden uitgevoerd.

EcoStruxure is de open, interoperabele, IoT-enabled systeemarchitectuur en het platform van Schneider Electric. EcoStruxure biedt volgens de vendor meerwaarde op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid, efficiëntie, duurzaamheid en connectiviteit voor klanten. EcoStruxure maakt gebruik van verbeteringen in IoT, mobiliteit, detectie, cloud, analyse en cyberbeveiliging om innovatie op elk niveau te leveren. Dit omvat Connected Products, Edge Control en Apps, Analytics en Services. EcoStruxure is op meer dan 480.000 websites geïmplementeerd, met de steun van meer dan 20.000 systeemintegrators en ontwikkelaars, die meer dan 1,6 miljoen beheerde assets via meer dan 40 digitale services met elkaar verbinden.

Ga voor meer informatie over de cyberbeveiligingsdiensten van Schneider Electric naar schneider-electric.com/cybersecurity .  

Terug naar nieuws overzicht