Redactie - 21 januari 2019

Ergomische bundels Fujitsu & R-GO tools beschikbaar via Copaco

IT-leverancier Fujitsu en R-Go Tools, maker van diverse ergonomische accessoires, hebben een aantal gezonde bundelaanbiedingen samensgesteld voor de ergonomische werkplek, die besteld kunnen worden bij distributeur Copaco. De bundels zijn geschikt voor vaste of flexibele ergonomische werkplekken.

Voor de diverse bundels levert R-Go Tools:

De R-Go Break HE Mouse, de ergonomische verticale muis die met kleursignalen aangeeft wanneer het tijd is om te pauzeren. Waarborgt ook de natuurlijke, ontspannen stand van pols en hand tijdens gebruik.

Het R-Go Split toetsenbord, bestaande uit twee losse delen die in elke gewenste opstelling op het bureau geplaatst kunnen worden, zodat er geen knik in de polsen aanwezig is tijdens het typen. Typen met rechte polsen verlaagt de spierspanning en voorkomt afknelling van pezen en bloedvaten. Met de ingebouwde magneet in één klik te veranderen in een compact toetsenbord.

Het R-Go Compact toetsenbord voorkomt reiken, maar de toets- grootte is gelijk aan een standaard toetsenbord. Bij gelijktijdig gebruik van toetsenbord en muis blijven de handen altijd binnen schouderbreedte, wat de spierspanning in schouder en arm verlaagt en RSI- klachten voorkomt.

De R-Go Riser heeft een uniek ultradun design en is verkrijgbaar in wit, zwart en zilver. De Riser Attachable kan aan een laptop worden bevestigd, waardoor hij bijna onzichtbaar wordt. In verschillende hoogtes instelbaar en eenvoudig op ooghoogte te zetten gezet, hetgeen nekklachten voorkomt.

The R-Go E-Motion monitor arm is in hoogte en diepte verstelbaar voor een optimale kijkpositie. Vervaardigd uit stevig aluminium.

De actie loopt nog tot 31 januari 2019 via Copaco (040-2306 306).

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!