Cisco en Pure Storage bieden FlashStack voor AI-workloads

Cisco en Pure Storage bieden FlashStack voor AI-workloads

22-01-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Cisco en Pure Storage bieden FlashStack voor AI-workloads

Cisco en Pure Storage bieden een nieuwe FlashStack oplossing die kan worden ingezet voor het verwerken van AI-workloads. De twee bedrijven zullen eind janauri de nieuwe oplossing tonen tijdens Cisco Live! in Barcelona. De FlashStack voor AI gevalideerde ontwerpen zullen later dit jaar beschikbaar zijn.

Cisco en Pure Storage werken al samen om een ??oplossing te bieden voor deep learning en AI-workloads. De nieuwe FlashStack voor AI combineert de compute kracht van Cisco UCS C480ML M5 met de schaalbaarheid van opslag van Pure's FlashBlade, samen verpakt in het FlashStack-platform.

Deze volledig geconvergeerde infrastructuur voor AI- en ML-toepassingen biedt het volgende:

Het Cisco UCS C480 ML M5-systeem: een speciaal ontwikkelde rackserver voor deep learning en machine learning die acht NVIDIA Tesla V100 Tensor Core GPU's met NVLink Interconnect omvat

Pure opslag FlashBlade: een elastisch scale-out opslagplatform dat prestaties levert die lineair schalen naarmate de gegevens groter worden.

Cisco Nexus-switches: deze bieden enorme netwerkbandbreedte die vereist is voor AI- en ML-toepassingen

AI

Met FlashStack voor AI-workloads kunnen organisaties een gevalideerde architectuur implementeren voor AI-workloads die de ontwerprisico's bij het bouwen van een gegevens-, reken- en opslaginfrastructuur voor de AI-datapijplijn vermindert en helpt bij het behalen van betere bedrijfsresultaten, aldus de twee partners.

De hoeveelheid gegevens die voor AI moet worden verwerkt is enorm. Hoogwaardige, architectonisch geoptimaliseerde oplossingen die harmonieus kunnen bestaan ??binnen uw bestaande omgeving, zijn van cruciaal belang. IT-teams moeten deze nieuwe werklasten gemakkelijk aanpakken zonder de complexiteit te vergroten. FlashStack voor AI-workloads biedt een bewezen, gevalideerd ontwerp voor deze zeer gegevensintensieve workloads.

De nieuwe FlashStack voor AI oplossing is een uitbreiding op de bestaande FlashStack-portfolio voor traditionele workloads. Met FlashStack voor AI kunnen bestaande klanten van FlashStack gemakkelijk AI / ML voor hun bedrijf adopteren zonder hun datacenter opnieuw te ontwerpen, aldus de twee partners.

Ga naar de gevalideerde ontwerpen van Cisco voor de FlashStack-website om meer te weten te komen over recente CVD's voor Cisco ACI, Oracle en SAP TDI.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht