Redactie - 22 januari 2019

Inforza sluit partnerovereenkomst met Specialisterren

IT-dienstverlener Inforza uit Alblasserdam (foto kantoor), gespecialiseerd in het ontwerp, beheer en de bouw van zakelijke applicaties met de Low Code technologie van OutSystems sluit met Specialisterren, speler op het gebied van geautomatiseerd testen en kwaliteitsborging bij digitale transformatie, een samenwerkingsovereenkomst. Inforza zal, als business partner van Specialisterren én OutSystems, in eerste instantie de OutSystems-community gaan bedienen.

“Na de afgesloten partnerovereenkomst in oktober 2018 past deze aanvulling naadloos in onze strategie. Inforza wil naast het snel ontwikkelen garant staan voor kwalitatief hoogwaardige applicaties die toekomstvast zijn,” zegt Evert Jan Bos, Business Development Manager bij Inforza Projecten.

Naast de meer technische analyse die het Omnext platform uitvoert is Functioneel testen essentieel. Hierin heeft Specialisterren een vooraanstaande positie in de Nederlandse markt en een mooie propositie om het Continuous Integration / Continuous Deployment proces maximaal te ondersteunen. “Op basis van de combinatie Selenium en Fitnesse kunnen wij volledig geautomatiseerd testen beschikbaar stellen voor de klant,” legt Evert Jan Bos uit uit.

Door de hoge snelheid van het opleveren van werkende software door de Low Code ontwikkelteams is er een belangrijke rol weggelegd voor geautomatiseerd testen. De testresultaten moeten snel beschikbaar zijn voor de ontwikkelaars opdat fouten direct hersteld kunnen worden. Immers, als het herstel gaat achterlopen op het ontwikkelen dan gaat dit tot vertragingen leiden en extra kosten.

Sjoerd van der Maaden, oprichter en directeur van Specialisterren, geeft aan: “In Inforza vinden wij een partner die het belang van kwaliteit in Agile Software ontwikkeltrajecten onderkent en inziet dat het testen, mede door het gebruik van Low Code technologie, vaak onderbelicht wordt. Gezien de ervaring en marktkennis van Inforza binnen de OutSystems community zijn wij zeer enthousiast over het bundelen van onze krachten.”

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!