Maverick de thuisbasis voor collaboration op ISE 2019

Maverick de thuisbasis voor collaboration op ISE 2019

23-01-2019 | door: Witold Kepinski

Maverick de thuisbasis voor collaboration op ISE 2019

Maverick AV Solutions, een gespecialiseerde business unit van Tech Data keert terug op de ISE 2019 met zijn legendarische Tiki Bar stand. Met meer collaboratieve technologieën dan ooit tevoren, presentaties van elk platform en een reeks AV-oplossingen voor slimme vergaderruimten die in 2019 worden gelanceerd. 

Het Maverick team zal op ISE rondleidingen van tien minuten verzorgen om een snelle introductie te geven over al de technologieën, waaronder Windows Collaboration Displays van Avocor en Sharp die voor de eerste keer op de show worden getoond. Deze geavanceerde technologieën, ontworpen voor de ultieme 365-vergaderervaringen, maken gebruik van AI en IOT inzichten en tools om intelligente vergaderruimten te creëren met behulp van gegevens over bezetting, temperatuur en gebruik van de ruimte. De stand zal ook de leading Skype Room Systems bevatten, in  huddle rooms om gebruikers zelf te laten ervaren hoe audioconferenties en presentatieruimtes getransformeerd kunnen worden naar samenwerkingsomgevingen voor videoconferenties.

Zoomrooms

Als ISE thuisbasis van de exclusieve Zoomrooms zal Maverick zijn oplossingen voor diverse soorten vergaderruimtes presenteren van toonaangevende AV-fabrikanten. Zoom is in staat om gebruikers mee te nemen naar de nieuwste ontwikkelingen en toekomstplannen van het platform, de snelstgroeiende oplossing voor videoconferenties op de markt. Dell, Google, NEC en Samsung presenteren allemaal de nieuwste interactieve flatpanels met meetingroom oplossingen van o.a. Crestron, Logitech en Barco.

Roel Mendel (foto), Business Unit Manager Maverick AV Solutions in Nederland, legt uit: "2019 zal een nog snellere ontwikkeling op de markt voor vergaderruimtes laten zien, met  veel nieuwkomers in de markt. We hebben oplossingen voor onze klanten ontwikkeld om hen in staat te stellen snel de optimale ervaring voor klanten in te zetten, ongeacht of ze zich op Microsoft 365, Zoom, Google of een agnostisch samenwerkingsplatform bevinden. Het Maverick team staat klaar in onze tiki-bar om u tijdens de rondleidingen een inzicht te geven in elk van de aangegeven technologische gebieden. "

Digital Signage

Een reeks nieuwe partners en oplossingen zal ook op de stand worden getoond, waaronder LED-displays van Unilumin, geïnstalleerd in creatieve digital signage-applicaties, lift- en learntechnologie, digitale kiosken en slimme digital signage-oplossingen uit het Maverick portfolio. Vision lanceert 14 nieuwe producten op de beurs, waaronder liftstands, netwerk- en supporttechnologie.

De ISE vindt plaats van 5 tot 8 februari in RAI Amsterdam. 

Schrijf u in via http://tdmaverickmicrosites.eu/landingpages/NOV161-18_ISE-2019/index-NL.html

Terug naar nieuws overzicht
Hardware