ROAD2018 gegund aan Centralpoint, SLTN en PQR

23-01-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

ROAD2018 gegund aan Centralpoint, SLTN en PQR

ROAD2018 (Rijksoverheid Aanbesteding Datacenters) gunt de Europese aanbesteding aan onder meer Centralpoint, de grootste IT-reseller van de Benelux. De totale scope van de aanbesteding bestaat uit drie working areas, waarbij Centralpoint verantwoordelijk is voor alle working areas. Working area 3 werd naast Centralpoint ook gegund aan SLTN en PQR.

Centralpoint heeft zowel working area 1 (server en storage) als working area 2 (networking) gewonnen als enige reseller. Working area 3 (housing, security en continuity of integration) werd gegund aan SLTN, PQR en Centralpoint. De totale geraamde contractwaarde bedraagt € 58.500.000. Het contract wordt aangegaan voor een periode van drie jaar, met de mogelijkheid om een keer met één jaar te verlengen. Het contract is op donderdag 17 januari jl. door Luuk Slaats (foto), Managing Director Centralpoint, ondertekent bij het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap in Den Haag.

ROAD2018 is de vierde Europese aanbesteding die onder de verantwoordelijkheid van de categorie datacenters uitgevoerd wordt. De aanbesteding is ten behoeve van meerdere organisaties. Deze organisaties worden aangeduid als deelnemers. De deelnemers zijn: Dienst ICT Uitvoering (DICTU), Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO), Overheids Datacenter Noord (ODC-Noord), Nationaal Archief (NA), Autoriteit Consument en Markt (ACM) en RDW.

Terug naar nieuws overzicht