Insight Nederland benoemt Rogier Stolk tot Country Manager

23-01-2019 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Insight Nederland benoemt Rogier Stolk tot Country Manager

Insight, wereldwijd IT-reseller van intelligente technologische oplossingen op het gebied van hardware, software, cloud en services, benoemt voormalig Director of Sales Rogier Stolk tot nieuwe Country Manager Nederland. Door deze benoeming kan Frank Hoekstra zich volledig toeleggen op zijn functie als Vice President Insight Benelux.

"Met de groei van Insight zowel in omvang als uitbreiding van onze dienstverlening, is nu de stap om de organisatiestructuur daarop aan te passen met een volwaardige Country Manager-rol voor Nederland. Daarmee hebben we zowel voor België als Nederland een eindverantwoordelijke die zich volledig kan richten op de klantspecifieke behoeften. Daarnaast hebben we voor de supportafdelingen zoals Services, HR en Finance, Benelux-teams opgezet, om de landen nog meer vanuit de regio te kunnen ondersteunen en daar zal ik met name mijn aandacht op richten. Met 8 jaar ervaring in diverse Sales Management-rollen, heeft Rogier actief bijgedragen aan de transitie die Insight doormaakt naar een Solutions-organisatie. Hij ademt onze kernwaarden Hunger, Heart en Harmony en daarmee is Rogier de perfecte kandidaat om deze rol in te vullen", aldus Frank Hoekstra, Vice President Insight Benelux.

'Drive en passie'

"Toen ik gevraagd werd om op projectbasis bij Insight een organisatieverandering te bewerkstelligen, was het initieel de bedoeling om slechts voor een korte periode te blijven. De praktijk bleek anders uit te pakken, omdat ik werd geraakt door de cultuur die zo kenmerkend is voor deze snelgroeiende organisatie, waarbij waarden en normen centraal staan. De drive en passie die vanuit onze teammates uitgaan om onze klanten met behulp van intelligente technologische oplossingen te helpen de juiste koers te bepalen, maakt het dat ik elke dag, samen met het team en Frank als VP, met ontzettend veel energie mijn bijdrage wil leveren aan het succes van Insight. Ik ben dan ook bijzonder vereerd dat ik deze rol mag vervullen en de kans krijg de unieke propositie en cultuur verder te professionaliseren en vorm te geven. We zijn er als organisatie meer dan ooit klaar voor om onze klanten verder te helpen bij hun vraagstukken rondom digitale transformatie,” zegt Rogier Stolk, Country Manager Insight Nederland.

Vanwege de sterke groei van het bedrijf werd niet alleen de rol van Country Manager ingevuld. Ook voor andere plekken binnen de organisatie werd zowel intern als extern gezocht naar geschikte kandidaten. Zo verwelkomt het Management Team van Insight Nederland een aantal nieuwe gezichten, waaronder Maarten Hensen. Hij bekleedt de functie van Sales Manager Cloud Channel Solutions. Joost Snellink is intern doorgegroeid naar de rol van Marketing Manager Benelux en Edwin Broens heeft de leiding gekregen over de Benelux (TS) Services-organisatie. Geheel nieuw bij Insight is Manfred van Druenen. Hij verliet KPN voor de rol van Sales Manager Enterprise van Insight Nederland.

Terug naar nieuws overzicht