Witold Kepinski - 24 januari 2019

Rubrik lanceert Technology Alliance-programma

Rubrik lanceert Technology Alliance-programma image

Rubrik, het Cloud Data Management bedrijf, lanceert het Rubrik Technology Alliance-programma (TAP), het eerste wereldwijde programma voor partners in technologie-integratie. Het programma brengt een breed ecosysteem van partners samen die de functionaliteit van Rubrik Cloud Data Management, het Rubrik Polaris SaaS-platform en Rubrik Datos IO uitbreiden om waarde te bieden aan gezamenlijke klanten. Het gelaagde programma biedt partners een kader voor differentiatie, toegang tot de API's van Rubrik en technische hulpmiddelen om naadloze integraties te realiseren.

“Onze technologiepartners vormen de kern van de strategie van Rubrik,” zegt Mike Tornincasa, Executive Vice President Worldwide Sales bij Rubrik. “Deze partnershipsstellen ons in staat om snel geïntegreerde oplossingen met toegevoegde waarde te introduceren die belangrijke problemen voor zakelijke klanten oplossen.”

Het programma biedt drie niveaus: Foundation, Solution en Strategic, met steeds hogere eisen en voordelen voor elk niveau. Partners worden geselecteerd op basis van technologische innovatie, marktleiderschap en overeenstemming met de Rubrik-waarden. Rubrik biedt TAP-partners de volgende belangrijke voordelen:

Technische middelen om te helpen bij de ontwikkeling: partners hebben toegang tot Rubriks technische hulpmiddelen, naast de API's van Rubrik, waardoor ze diepgaande technische integraties kunnen ontwikkelen voor een echt gezamenlijke oplossing.

Verbeterde Go To Market en gezamenlijke marketingtools: partners krijgen toegang tot een uitgebreid aanbod aan gezamenlijke marketingaanbiedingen en verkoopprogramma's die bewustzijn creëren en nieuwe kansen bieden voor de geïntegreerde oplossing.

Toegang tot training en ondersteuning: het programma biedt partners toegang tot productinformatie, training en het ondersteuningsteam van Rubrik. Hierdoor kunnen partners snel oplossingen bouwen en valideren met verbeterde functionaliteit.

“We zien onze klanten investeren in oplossingen die de integratie van cloud in hun infrastructuur vereenvoudigen, automatiseren en stroomlijnen,” zegt Ranajit Nevatia, Vice President Business Development en Allianties bij Rubrik. “Ons nieuwe Technology Alliance-programma is de volgende stap in de ontwikkeling van een uitgebreid partner-ecosysteem. Met TAP kunnen wij en onze partners meer routes bieden voor klanten om bij de cloud te komen, meer oplossingen die tijd besparen en nieuwe manieren om complexe IT-infrastructuur te vereenvoudigen.”

In april 2018 lanceerde Rubrik Polaris, het baanbrekende SaaS-platform voor datamanagementapplicaties, om de uitdagingen aan te pakken op het gebied van de data-explosie en -fragmentatie, waarmee ondernemingen vandaag de dag worden geconfronteerd. Rubrik bouwde Polaris met een open API-architectuur, waardoor externe ontwikkelaars een compleet ecosysteem van waardevolle datamanagement-applicaties kunnen maken die op het platform draaien. Het TAP is de volgende stap van Rubrik in het bouwen van dit rijke ecosysteem.

TAP voegt technologie-integratiepartners toe aan het partnerbedrijfsmodel van Rubrik, dat nu al bestaat uit resellers en serviceproviders. Bekijk hier de volledige lijst met Rubrik-partners.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!