Wouter Hoeffnagel - 25 januari 2019

ON2IT behaalt VMware MSC voor Network Virtualization

ON2IT maakt bekend als één van de eerste VMware Premier Solution Providers in Nederland de Master Services Competency voor Network Virtualization (MSC-NV) te hebben behaald. MSC’s zijn kwalificaties die VMware toekent aan partners die hebben bewezen over uitgebreide kennis en ervaring te beschikken om klanten zo goed mogelijk te helpen met VMware-virtualisatie en cloudcomputing.

"Deze nieuwe accreditatie onderstreept onze expertise op het gebied van VMware NSX-implementaties, en past uitstekend binnen onze Zero Trust filosofie", aldus Marcel van Eemeren, CEO van ON2IT. "NSX is het snelst groeiende netwerkvirtualisatieplatform voor het Software Defined Data Center, en de recente uitbreiding met SD-WAN (VeloCloud) maakt NSX interessant voor iedere onderneming. NSX is een belangrijk element in het securityportfolio van ON2IT. Het helpt ons om de security bij onze klanten naar een hoger plan te tillen op basis van de Zero Trust principes."

'Toegewijde partner'

"VMware heeft ON2IT met veel genoegen de MSC voor Network Virtualization toegekend. Deze prestatie laat zien dat ON2IT een toegewijde partner is die duidelijk in kennis heeft geïnvesteerd en beschikt over een geweldige expertise op het gebied van netwerkvirtualisatie", aldus Kenneth Del Rio van Heese (foto), Manager Business Partner Benelux bij VMware. "We zijn blij met ON2IT als VMware-partner en we waarderen hun inspanningen om deze VMware-onderscheiding te behalen."

Met dit nieuwe partnerprogramma, waarmee VMware in 2018 is gestart, erkent het bedrijf partners die beschikken over gedegen kennis van de oplossingen uit het portfolio van VMware. Om de MSC-NV te behalen, dient de partner aan te tonen dat de organisatie beschikt over de vereiste kennis door een vooraf vastgesteld aantal VMware Certified Professionals en VMware Certified Advanced Professionals in dienst te hebben. Daarnaast wordt bij het accreditatieproces uitgebreid gekeken naar een aantal referentieprojecten. Voor VMware-klanten is het goed te weten dat ze hun opgebouwde PSO-credit kunnen gebruiken als ze ON2IT inschakelen voor het realiseren van securityprojecten op basis van Zero Trust.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!