Cisco tweakt AppDynamics met monitoring services

25-01-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Cisco tweakt AppDynamics met monitoring services

Cisco tweakt zijn AppDynamics met meer monitoring services samen met productverbeteringen. De nieuwe functies maken deel uit van het AppDynamics Central Nervous System voor IT en biedt volledige zichtbaarheid over de gehele applicatie-, infrastructuur- en netwerkomgeving.

Cisco heeft verder de nieuwe Cognition Engine ontwikkeld (met technologie afkomstig van de Perspica overname) die werkt met het AppDynamics gegevensmodel voor zakelijke transacties met machine learning inzichten om prestatie-diagnostiek en root-cause analyse te bieden.

Klanten kunnen ook de anomaly detection in de Cognition Engine gebruiken om automatisch herstel uit te voeren en voor het openen van tickets, het verzenden van berichten en het uitvoeren van geautomatiseerde remediescripts.

Met het Visibility aanbod zegt Cisco met AppDynamics voort te bouwen op zijn serverloze agent die het mogelijk maakt AWS Lambda-functies te bewaken en te beheren. De integratie met de Application Centric Infrastructure (ACI) van Cisco zorgt voor gecorreleerde zichtbaarheid via applicatie- en netwerkteams, aldus de leverancier.

 

Terug naar nieuws overzicht