Witold Kepinski - 25 januari 2019

Microsoft Azure IoT Hub Device Streams in public preview beschikbaar

De Microsoft Azure IoT Hub Device Streams is in public preview beschikbaar. Deze Azure IoT Hub Device Stream is een nieuwe PaaS-service die aan deze behoeften voldoet door een basis te bieden voor veilige end-to-end connectiviteit met IoT-apparaten, aldus Microsoft.

Klanten, partners, applicatieontwikkelaars en externe platformproviders kunnen apparaatstreams gebruiken om veilig te communiceren met IoT-apparaten die zich achter firewalls bevinden of die in private netwerken worden geïmplementeerd.

Bovendien zorgt de ingebouwde compatibiliteit met de TCP / IP-stack ervoor dat apparaatstreams kunnen worden toegepast op een breed scala aan toepassingen, waaronder zowel eigen protocollen als op standaarden gebaseerde protocollen zoals shell op afstand, web, bestandsoverdracht en videostreaming.

In het digitale tijdperk van beveiliging van vandaag de dag is het garanderen van veilige connectiviteit met IoT-apparaten van het grootste belang aldus Microsoft. Een breed scala aan operationele en onderhoudsscenario's in de IoT-ruimte is afhankelijk van de end-to-end-connectiviteit van apparaten om gebruikers en services in staat te stellen te communiceren met, in te loggen, problemen op te lossen, gegevens te verzenden of te ontvangen van apparaten. Beveiliging en naleving van het beleid van de organisatie zijn daarom een ??essentieel ingrediënt in al deze scenario's.

Lees meer op de blog van Microsoft.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!