Witold Kepinski - 27 januari 2019

Tectrade en Cloudian bieden oplossing voor archiveren van veel data

Tectrade en Cloudian bieden oplossing voor archiveren van veel data image

Tectrade en Cloudian bieden samen een oplossing voor het archiveren van grote hoeveelheden data. De extreme groei van ongestructureerde data zorgt volgens de twee partners voor grote uitdagingen bij IT-afdelingen. Vaak zijn, naast snelle beschikbaarheid en performance garanties, ook het verlagen van kosten voor het archiveren van grote hoeveelheden data uitdagingen waar organisaties tegenaan lopen.

Steeds meer organisaties zoals bijvoorbeeld in de media- en entertainmentwereld, overheid- en zorginstellingen hebben te maken met een enorme groei van data. De twee bedrijven zeg hen te helpen om deze op een kostenefficiëntere manier op te slaan maar wel beschikbaar en vindbaar houden, met een op objectstorage gebaseerd Vendor Neutral Archive. "De schaalbare, veilige en kostenefficiënte opslagtechnologie van Cloudian sluit perfect aan op onze visie op het gebied van datamanagement", aldus Nicolai Kippersluis, CEO en Founder van Tectrade.

Door de data via een centrale informatielaag cross-platform te managen, ongeacht het type van de onderliggende storage, houd men grip en controle over data en de datastromen. Datamanagement wordt hiermee een stuk eenvoudiger waardoor zowel op storage- als op beheerskosten kan worden bespaard aldus Kippersluis.

Jacco van Achterberg, VP EMEA bij Cloudian: "Cloudian heeft een enorme groeiambitie waardoor we blij zijn met het partnership met Tectrade, een partner met veel ervaring en expertise met het inrichten en managen van grote dataomgevingen met nieuwe maar betrouwbare technologieën zoals wij bieden."

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!