Witold Kepinski - 28 januari 2019

Acorel koopt SAP Commerce specialist Summica

Acorel koopt SAP Commerce specialist Summica image

Customer Experience-specialist Acorel heeft eCommerce-expert Summica voor een onbekend bedrag overgenomen. Daarmee zegt Acorel haar positie in het Nederlandse SAP Customer Experience-domein te vestevigen.

Summica is opgericht in 2008 en adviseert en ondersteunt organisaties in het omzetten van complexe commerce-doelstellingen naar efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossingen. Het team van elf developers en consultants blijft in Alkmaar gevestigd. Daardoor heeft Acorel nu in Noord- en Zuid-Nederland een kantoor.

Sterke bezetting
Taco Schallenberg, directeur van Acorel: “Met Summica versterken we onze aanwezigheid op de Nederlandse markt van SAP Commerce Cloud oplossingen. We groeien verder als vooraanstaand partner voor innovatieve organisaties. Naast sales, service en marketing zijn we nu ook op het gebied van commerce sterk bezet. We zijn erg blij met de kennis en expertise van onze branche-ervaren collega’s van Summica. Kennis en expertise die we in het verleden al hebben gebruikt bij verschillende projecten en in de toekomst ook optimaal willen inzetten.”

Klant profiteert
Maurice Rootjes, Managing partner bij Summica: “Zowel klanten van Acorel als Summica profiteren van deze overname. Acorel vergroot haar slagkracht op het gebied van commerce. Klanten van Summica krijgen het volledige SAP Customer Experience-portfolio en managed services tot hun beschikking. Gezamenlijk zijn we in staat om meer continuïteit te bieden met een sterke focus op de eindklant.”

Combinatie
Peter-Hendrik van de Poppe, Head of SAP Customer Experience Netherlands: “Acorel en Summica staan beide bekend in de markt als ervaren en succesvolle SAP Customer Experience partners. Dagelijks helpen ze organisaties met het creëren van unieke klantbelevingen door te focussen op de eindklant. Ik twijfel er niet aan dat de combinatie van de twee bedrijven succesvol zal zijn, zeker door hun uitgebreide expertise en netwerk gaan ze nieuwe kansen creëren en doelstellingen realiseren voor onze klanten.”

Foto van de  overname ondertekening van links naar rechts:

  1. Daniël Roest, Directeur Acorel
  2. Maurice Rootjes, oprichter ex Directeur Summica. Heeft de leiding over het Acorel eCommerce Team
  3. Taco Schallenberg, Directeur Acorel
  4. Robbert van der Ploeg, Directeur Acorel

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!