Witold Kepinski - 29 januari 2019

AWS kondigt Amazon WorkLink aan

AWS kondigt Amazon WorkLink aan image

Amazon Web Services (AWS) kondigt de beschikbaarheid aan van Amazon WorkLink, een volledig beheerde service waarmee bedrijven hun personeel met één klik toegang tot interne websites en webtoepassingen kunnen bieden vanaf hun mobiele apparaten zonder verbinding maken met VPN's of aangepaste browsers gebruiken. 

Eindgebruikers downloaden hierbij de Amazon WorkLink-app eenvoudigweg om toegang tot interne inhoud via bestaande browsers op hun mobiele apparaten mogelijk te maken zo meldt de cloud gigant.

IT-beheerders bepalen welke interne inhoud beschikbaar moet worden gemaakt en Amazon WorkLink maakt het veilig achter de schermen via de computer- en netwerkinfrastructuur van AWS en levert een niet-gecachte, volledig functionele, grafische weergave van de webinhoud aan de gebruiker die daarom vraagt. 

Amazon WorkLink maakt het niet meer nodig om ingewikkelde infrastructuur- en software-implementaties te bouwen en te onderhouden om de toegang tot interne inhoud op geautoriseerde mobiele apparaten buiten de firewall te beveiligen. 

Amazon WorkLink vermindert ook het risico van informatieverlies of diefstal, omdat inhoud nooit wordt opgeslagen of op apparaten in de cache wordt opgeslagen. 

Er zijn geen vooruitbetalingen, kosten per zetelvergunning of langetermijnverbintenissen en klanten betalen alleen 5 dollar per actieve gebruiker per maand, aldus AWS.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!