Witold Kepinski - 28 januari 2019

Arno Commandeur nieuwe Algemeen Directeur The Future Group

Arno Commandeur nieuwe Algemeen Directeur The Future Group image

Per 1 februari aanstaande is Arno Commandeur benoemd tot Algemeen Directeur bij The Future Group. Hij volgt Ruud Verhagen op om het ondernemerscollectief te ondersteunen bij haar volgende fase.

Arno Commandeur heeft zijn strepen verdiend in diverse directiefuncties zoals recentelijk bij Fortes Solutions en bij Conclusion en is goed bekend met de wereld van ICT en zakelijke dienstverlening. De belangrijkste opdracht voor Commandeur is het verder bouwen aan sociale en technologische innovatie en het profileren van The Future Group in de markt. Commandeur zal samen met Jeroen Zomers de tweekoppige directie vormen van het maatschap kantoor. Jeroen Zomers blijft als directeur eindverantwoordelijk voor de operatie.

Arno Commandeur: “The Future Group is een onderscheidend en innovatief concept dat inspeelt op actuele vraagstukken in de markt. Zo brengen we enerzijds snel technologische kennis naar bedrijven en spelen we anderzijds in op de vraag naar een verantwoorde vorm van flexibiliteit in de arbeidsmarkt. The Future Group is een dynamische en innovatieve organisatie waar ruim 300 van de beste technologiespecialisten bij aangesloten zijn. Ik ben er trots op dat ik deze community verder mag uitbouwen en haar unieke positie als het grootste ICT-netwerk en ondernemerscollectief van Nederland mag verstevigen.”

Klaar voor een volgende fase

Om het groeiend aantal ondernemers en maatschappen maximaal te kunnen blijven faciliteren, heeft de organisatie een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Inmiddels telt The Future Group 17 maatschappen. Ruud Verhagen heeft, sinds zijn aantreden 7 jaar geleden, een belangrijke rol in die groei en ontwikkeling gespeeld. De afgelopen jaren heeft hij, samen met de oprichters, een heldere koers uiteengezet.

Ruud Verhagen: “Ik heb het voorrecht gehad om mee te mogen bouwen aan deze schitterende organisatie. We hebben met elkaar enorme stappen gezet. Ik heb met ontzettend veel plezier samen met het maatschap kantoor, de maatschappen en de ondernemers hierin een hele mooie reis afgelegd. Op dit moment staat de organisatie en is ze klaar voor de volgende fase. Voor mij is daarmee de tijd gekomen om door te gaan en een nieuw avontuur te omarmen”

De oprichters Pascal Koning en Bart Timmer, beiden nog steeds betrokken bij het bestuur van de maatschappen als cultuur- en DNA bewakers, kijken terug op een goede samenwerking met Verhagen. De afgelopen jaren is The Future Group uitgebouwd tot een nog meer solide organisatie die klaar is voor toekomstige marktontwikkelingen.

Foto: Links: Jeroen Zomers Rechts: Arno Commandeur

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!