Dropbox koopt eSignature en documentworkflow platform HelloSign

29-01-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Dropbox koopt eSignature en documentworkflow platform HelloSign

Dropbox, aanbieder van een samenwerkingsplatform, heeft aangekondigd dat het een definitieve overeenkomst is aangegaan om HelloSign, een eSignature- en documentworkflowplatform met meer dan 80.000 klanten te verwerven. Volgens de voorwaarden van de overeenkomst verwerft Dropbox HelloSign voor 230 miljoen dollar in contanten, onder voorbehoud van gebruikelijke aanpassingen van de inkoopprijs en de sluitingsvoorwaarden. De overname zal naar verwachting in Q1 2019 worden afgerond.

"Met meer dan een exabyte aan gegevens op ons platform, gebruiken miljoenen mensen Dropbox al als een plek om samen te werken aan hun belangrijkste inhoud", zegt Dropbox Co-oprichter en Chief Executive Officer Drew Houston. "We zijn verheugd om het getalenteerde team van HelloSign te verwelkomen bij Dropbox en hun mogelijkheden aan onze productsuite toe te voegen. HelloSign heeft een bloeiend bedrijf opgebouwd dat zich richt op eSignature- en documentworkflowproducten waar hun gebruikers dol op zijn. Samen kunnen we Dropbox-gebruikers een nog betere ervaring bieden, hun workflows vereenvoudigen en de markt die we bedienen uitbreiden."

De productsuite van HelloSign omvat mogelijkheden zoals eSignature en online faxen met HelloSign en HelloFax, tot aanpasbare documentworkflow-oplossingen met HelloWorks en HelloSign API - het verbeteren van alledaagse processen terwijl klanten ook sneller deals sluiten aan boord van nieuwe medewerkers met gemak en voltooi documenten zonder fouten aldus mede-oprichter en CEO van Hallo Joseph Walla.

 

Terug naar nieuws overzicht
Cloud