Redactie - 29 januari 2019

T-Mobile biedt IoT Community-pakket voor zakelijke klanten

T-Mobile introduceert een nieuw IoT Community-pakket voor zakelijke klanten, met gratis onbeperkt IoT verbindingen. Hiermee kunnen klanten kosteloos een onbeperkt aantal apparaten verbinden met het T-Mobile narrowband IoT netwerk. Een stap voorwaarts in IoT en de digitalisering van de markt, maar ook op weg naar 5G.

Digitalisering met IoT biedt eindeloos veel mogelijkheden voor ondernemers om processen te vereenvoudigen en succesvoller te ondernemen. Toch heeft een groot deel van de markt het Internet of Things -nog- niet op het netvlies. Met het nieuwe Community-pakket wil T-Mobile haar klanten stimuleren om de mogelijkheden die IoT biedt, te verkennen. Eerder introduceerde T-Mobile al gratis starterspakketten voor klanten die op kleine schaal willen starten met IoT. Het nieuwe gratis pakket met onbeperkt aantal IoT verbindingen maakt het ook voor bedrijven makkelijker met grote IoT projecten te starten.

Met de starterspakketten en het nieuwe Community-pakket wil T-Mobile ondernemers stimuleren kennis te maken met IoT en wat het voor hen kan betekenen. Martijn Teekens, Directeur Sales B2B bij T-Mobile. “Wil je op dit moment aan de slag met meerdere sensoren, dan moet je al snel aan de slag met een betaald pakket. Dat is voor veel ondernemers een drempel. Met het nieuwe Community-pakket nemen we deze drempel weg: klanten krijgen de mogelijkheid gratis een onbeperkt aantal IoT-verbindingen op ons netwerk aan te sluiten.”

Van klanten die al wel met IoT werken, weet de provider dat IoT-oplossingen vaak niet alleen gaan om efficiëntie te verhogen, maar ook om bijdragen aan een duurzamer en veiliger samenleving. “Dat maakt het voor ons nog belangrijker drempels weg te nemen voor klanten om IoT te gaan ontdekken en het nieuwe pakket gratis te introduceren.”

Community is klaar voor een toekomst waarin 5G een belangrijke rol gaat spelen. Ook voor het Internet of Things is deze nieuwe standaard een fikse stap voorwaarts. “Narrow Band IoT, of NB-IoT, is de Low Power Wide Area variant van 5G”, stelt Martijn Teekens. “De introductie van ons nieuwe Community-pakket onderstreept onze ambitie om ook 5G zo snel mogelijk toegankelijk te maken voor iedereen.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!