Witold Kepinski - 29 januari 2019

LINKIT Consortium wint aanbesteding COA, IND en DT&V

LINKIT Consortium wint aanbesteding COA, IND en DT&V image

Het LINKIT consortium, samengesteld uit een aantal specialistische bedrijven zoals DiVetro, Bartosz ICT en LINKIT, is geselecteerd als leverancier van flexibele IT inhuur door de Vreemdelingenketen, oftewel Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA), Immigratie- en Naturalisatie Dienst (IND) en Dienst Terugkeer & Vertrek (DT&V).

Met de gunning van de raamovereenkomst voor flexibele IT inhuur bij het COA, IND en DT&V bewijst het LINKIT consortium voor de 20ste keer succesvol te zijn. De raamovereenkomst start op 1 april en heeft een looptijd van vier jaar. De totale geraamde opdrachtwaarde betreft 128 miljoen euro, oftewel 300 FTE per jaar.

De samenwerking

Het samenwerkingsverband bestaat uit een aantal specialistische bedrijven. DiVetro is specialist in informatieanalyse, sourcing- en regievraagstukken en projectmanagement. Bartosz is specialist op het gebied van testen en kwaliteit in agile context. LINKIT is hoofdaannemer en specialist in systeem- en applicatieontwikkeling, integratie en beheer. Verder bestaat het consortium uit Motion10 als specialist Microsoft BI/BA vraagstukken en in portaal- en integratietechnologie (BizTalk/SharePoint) en IN2IT als coöperatie van bedrijven die medewerkers met autisme een kans biedt op de IT-arbeidsmarkt.

Patrick Rikken, partner van DiVetro: “Wederom een geweldig resultaat voor ons consortium van specialisten. We zijn erg blij om onze expertise voor de digitale vooruitgang nu ook voor de vreemdelingenketen te kunnen inzetten. Uiteraard doen we dat weer samen met de communities die we voor de diverse vakgebieden hebben opgezet.”

Raymond van der Staak van Bartosz: “Ons consortium van specialisten biedt onze klanten veel meer dan het individuele vakmanschap van onze professionals. Met het consortium ontsluiten we op een gestructureerde manier het kennisnetwerk van deze vakmensen. Samenwerken zit in de genen van onze vakmensen.”

Eric Holierhoek van LINKIT: “Fantastisch dat we de komende vier jaar mogen meehelpen aan het optimaliseren en innoveren van de IT omgeving van deze organisaties met maatschappelijke impact. Niet voor niets komen ze met enige regelmaat in het nieuws al dan niet politiek ingegeven. Hierachter zitten strakke processen en procedures, ondersteunt door complexe, geïntegreerde IT systemen die veel aandacht en zorg vereisen. Super dat we hier ons steentje aan kunnen bijdragen.”

COA, IND en DT&V hebben in totaal acht bedrijven geselecteerd die komende vier jaar de flexibele IT inhuur verzorgen. Het gaat, naast het LINKIT consortium om IT Staffing, Seven Stars, Caesar Groep, iSense Consulting, SQL Integrator, CimSolutions en ItaQ.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!