Mimecast koopt Data Migration Services specialist Simply Migrate

30-01-2019 | door: Witold Kepinski

Mimecast koopt Data Migration Services specialist Simply Migrate

Mimecast, een e-mail- en gegevensbeveiligingsbedrijf, heeft bekendgemaakt dat het Simply Migrate Ltd. heeft overgenomen, een leverancier van technologie voor het migreren van archiefgegevens.

Met deze overname breidt Mimecast zijn migratieservices uit met een uitgebreid portfolio aan connectoren, gecombineerd met een diepere ervaring in het helpen van organisaties bij het beheren van dure, onbetrouwbare oudere archieven, zodat ze kunnen overstappen naar een strategie voor gegevensbescherming van de volgende generatie. Mimecast cloud. Dit helpt hen om kosten te besparen, hun intellectuele eigendom te beschermen, het institutionele geheugen te behouden, e-discovery te versnellen en compliance te bereiken.

De kosten en complexiteit van legacy datamigratie is een van de belangrijkste obstakels die bedrijven ervan weerhouden om over te stappen naar moderne cloudgebaseerde archiveringsoplossingen zoals Mimecast. De overname van Simply Migrate biedt klanten en prospects een sneller, goedkoper en betrouwbaarder pad naar de Mimecast-cloud zo meldt Mimecast.

"Legacy-archiveringssystemen zijn verouderd en kunnen de groei en de steeds veranderende eisen van een moderne onderneming niet aan. Veel organisaties worstelen met de ballooning van e-mailopslagvolumes naast andere ongestructureerde gegevenstypes, in combinatie met de kosten en beheerslasten van het lokaal opslaan ervan, " zegt Peter Bauer, CEO bij Mimecast. "Met de overname van Simply Migrate kunnen klanten profiteren van het Mimecast Cloud Archive, dat onlangs voor het vierde jaar op rij een leider werd in het Gartner Magic Quadrant voor Enterprise Information Archiving. De technologie van Simply Migrate is ontworpen om end-to-end migratie naar het Mimecast Cloud Archive mogelijk te maken, waardoor kosten en operationele complexiteit worden verlaagd en tegelijkertijd een superieur resultaat wordt bereikt met een flexibelere toegang tot gegevens."

Terug naar nieuws overzicht
Security