Unit4 verlengt samenwerking met JSKS als software-reseller van Fiscaal Gemak

31-01-2019 | door: Redactie

Unit4 verlengt samenwerking met JSKS als software-reseller van Fiscaal Gemak

Unit4 en JSKS hebben hun samenwerking voor de komende 5 jaar verlengd. Unit4 ziet de vernieuwde samenwerking met JSKS als een mooie kans om zijn goede positie in de accountancymarkt verder te verstevigen. Sinds medio 2014 werkt JSKS voor de verkoop van zijn aangifteprogramma Fiscaal Gemak samen met Unit4.

Fiscaal Gemak is op dit moment een grote speler in fiscale aangiftesoftware met een marktaandeel van 35 procent. Deze positie heeft ertoe geleid dat steeds meer top-30-kantoren de overstap naar deze 100% cloudapplicatie hebben gemaakt. JSKS heeft besloten om het product nog breder in de markt te zetten door, in tegenstelling tot voorheen, naast Unit4 met meerdere resellers te gaan werken. 

Ruud van der Kruk, mede-eigenaar van JSKS. “Met deze vernieuwde samenwerking zijn wij daarnaast in staat om het product de komende jaren verder door te ontwikkelen en te innoveren. Door ook andere resellers het product op de markt te laten brengen, kunnen we de positie van Fiscaal Gemak in de markt nog verder verstevigen.”

Meer dan 30.000 professionals verwerken jaarlijks maar liefst 1.7 miljoen aangiftes met de software Fiscaal Gemak. De applicatie wordt constant verder ontwikkeld met een focus op gebruikersgemak. De software is simpel en intuïtief, waardoor de gebruiker kostbare tijd bespaart. De software met moderne toegepaste technieken ondersteunt de gebruiker in de aanlevering naar de Belastingdienst, wat een tijdsbesparing oplevert aldus Van der Kruk.

“Fiscaal Gemak wordt gezien als toonaangevende software in de markt en kent een zeer hoge klanttevredenheid. We zijn dan ook erg tevreden dat we onze samenwerking hebben vernieuwd om op deze manier Unit4’s dominante positie in de accountancymarkt verder uit te breiden. We zijn ervan overtuigd dat de innovatiekracht van JSKS hieraan bij zal dragen”, aldus Joris van Leeuwen, General Manager Accountancy bij Unit4.

Terug naar nieuws overzicht
Software