Witold Kepinski - 01 februari 2019

SVB kiest Between Staffing voor inhuur externen

Vanaf 1 februari 2019 voorziet Between Staffing de Sociale Verzekeringsbank (SVB) als exclusief partner van tijdelijk personeel. Het gaat voornamelijk om ICT-professionals, maar Between Staffing zal ook professionals voor andere posities aanleveren. Het gaat om een contractwaarde van enkele tientallen miljoenen per jaar.

De professionals die Between gaat inzetten ondersteunen de SVB op verschillende gebieden. Op het gebied van ICT valt onder meer te denken aan softwareontwikkeling, data-analyse en security. Voorbeelden van andere expertises zijn accountancy, communicatie en financiën.

De Sociale Verzekeringsbank (SVB) is uitvoerder van wetten en regelingen in het kader van de sociale zekerheid, zoals het AOW-pensioen, de kinderbijslag en de AIO. Ook verzorgt de SVB de uitbetaling van de salarissen en declaraties van het persoonsgebonden budget (PGB). De SVB zorgt dat haar klanten op tijd weten en krijgen waar zij recht op hebben.

Rein Buijtelaar, algemeen directeur van Between Staffing: “We zijn verheugd dat de SVB voor Between heeft gekozen om tijdelijke medewerkers te selecteren en contracteren. We zien ernaar uit om samen met onze partners Immune IT, Quintor, HCS Company, Accedis, Qualogy, Deloitte, Centric, Sogeti, Devoteam, CGI en DPA de komende vier jaar professionals te leveren en daarmee bij te dragen aan de uitvoering van het sociaal beleid. Ons voor de SVB geformeerde en gemotiveerde klantteam zal de kracht van personal staffing de komende vier jaar gestalte geven. Het verwelkomen van de SVB is een mooie opmaat naar verdere groei in 2019.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!