Witold Kepinski - 31 januari 2019

Commvault kiest IRENT.systems als demo partner voor HyperScale appliances

Commvault kiest IRENT.systems als demo partner voor HyperScale appliances image

Commvault, leverancier van enterprise oplossingen voor back-up en herstel, archivering en gegevensbeheer, heeft IRENT.systems benoemd tot demo partner van Commvault in EMEA. IRENT.systems coördineert het volledige logistieke proces bij Proof of Concept (PoC)-opstellingen van de Commvault HyperScale™ Appliance. Naast het verzenden en retourneren van de demo units, verzorgt IRENT het hele proces van assemblage, installatie, het wipen van data, deïnstallatie en het ‘factory default’ maken van de units.

Commvault heeft diverse HyperScale appliances geproduceerd voor PoC-opstellingen door heel EMEA. Deze appliances worden voor een periode van twee weken beschikbaar gesteld aan potentiële klanten. Daarna wordt de unit door IRENT teruggehaald en gereedgemaakt voor de volgende demo. Tijdens de duur van de demo houdt IRENT nauw contact met alle partijen om het proces tussen Commvault, partner, distributeur en de klant te managen. Bij IRENT.Systems zijn specialisten getraind door Commvault en daardoor in staat om de IT-omgeving bij klanten te analyseren en - waar nodig - een adviserende rol in te nemen.

Infrastructuur

Roderick Bijker (foto), Business Manager bij IRENT.systems, vertelt: “Met de HyperScale appliance zet Commvault een innovatieve technologie in de markt die makkelijk te installeren is en een complexe IT-infrastructuur sterk vereenvoudigt. De beste manier om bedrijven kennis te laten maken met de kracht van de HyperScale appliance, is door deze te installeren in hun eigen IT-omgeving, met hun eigen workloads en eigen applicaties. Dan kunnen organisaties zelf de mogelijk- en onmogelijkheden testen,” aldus Bijker. “Testresultaten helpen bedrijven met het maken van de juiste keuzes om met zekerheid in de juiste technologie te investeren. Door het demo-proces voor Commvault te verzorgen, kunnen wij potentiële klanten ondersteunen om sneller tot een weloverwogen beslissing te komen.”

“We bieden bedrijven graag de mogelijkheid om de HyperScale appliance tijdelijk te testen in een demo-opstelling en kennis te maken met de vele voordelen die de appliance biedt,” aldus Arno van der Sijde, EMEA Senior Business Development Manager HyperScale bij Commvault. “IRENT.systems heeft een onafhankelijke positie in de markt en daarom zijn zij de uitgelezen partner om het logistieke proces rondom de PoC’s voor ons te verzorgen. Ze hebben een ruime ervaring met het verhuren van datacenter systemen van verschillende leveranciers in de enterprise markt in EMEA. Bovendien is IRENT in staat om extra componenten, zoals switches en bekabeling, te leveren ten behoeve van de desbetreffende demo-opstelling. Ze kunnen in een zeer korte tijd de HyperScale appliance in elke mogelijke IT-omgeving installeren.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!