Mimecast lijft datamigratiespecialist Simply Migrate in
31-01-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Mimecast lijft datamigratiespecialist Simply Migrate in

Mimecast neemt Simply Migrate over, een bedrijf dat technologie levert voor de migratie van gearchiveerde data. Met de overname breidt Mimecast zijn migratiedienstverlening uit. De securityspecialist krijgt de beschikking over een breed portfolio aan connectoren. Ook profiteert Mimecast van de ruime ervaring van Simply Migrate met het begeleiden van organisaties die af willen van dure, onbetrouwbare legacy-archieven.

Het migreren van legacydata brengt hoge kosten met zich mee en kent de nodige complexiteit. Dat kunnen belangrijke obstakels zijn voor organisaties die willen overstappen naar cloudgebaseerde archiveringsoplossingen zoals Mimecast Cloud Archive. De overname van Simply Migrate biedt (potentiële) klanten een snellere, goedkopere en betrouwbaardere weg naar de Mimecast-cloud. Deze overstap helpt organisaties onder meer bij het verlagen van de kosten, het beschermen van intellectueel eigendom, het veiligstellen van het collectieve bedrijfsgeheugen en het voldoen aan wet- en regelgeving.

Voordelen van migratie

"Legacy-archiveringssystemen zijn verouderd en sluiten niet aan bij de continu veranderende behoeften van een groeiend, modern bedrijf", zegt Peter Bauer, CEO van Mimecast. "De overname van Simply Migrate brengt de voordelen van het Cloud Archive van Mimecast - onlangs voor het vierde jaar op rij benoemd tot Leader in het Gartner Magic Quadrant for Enterprise Information - binnen handbereik van elke organisatie."

"De technologie van Simply Migrate is ontwikkeld voor end-to-end migratie naar het Mimecast Cloud Archive", vervolgt Bauer. "Deze oplossing draagt bij aan kostenbesparingen, vermindert de operationele complexiteit en zorgt tegelijkertijd voor superieure resultaten: flexibelere toegang tot data, casemanagement, toezicht en nog veel meer."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud