Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
02-02-2019 | door: Marco van der Hoeven
Deel dit artikel:

Edge Computing biedt hoge marges voor partners (video)

Edge Computing is het belangrijkste groeisegment voor Schneider Electric, zegt Rob McKernan, Senior Vice President Global IT Channels van APC/Schneider Electric in deze videoreportage vanaf Edge Europe 2019, dat deze week plaatsvond in Amsterdam. De uitdagingen waar eindgebruikers mee zitten bieden uitgelezen kansen voor de channel partners van APC/Schneider Electric voor oplossingen met een hoge marge.

Steeds vaker wordt voor de verwerking van data gebruik gemaakt van rekenkracht die meer verspreid wordt over de organisatie, dichter bij de gebruiker: edge computing. Op 31 januari stond deze trend centraal tijdens Edge Europe 2019 in Amsterdam, onderdeel van Edge Congress. Schneider Electric is founding partner van dit evenement over gedistribueerde IT.

Edge Congress is een nieuwe reeks innovatieve, wereldwijde evenementen die zich richten op de transformatieve invloed van Edge Computing op technologie, het bedrijfsleven en de maatschappij. Het event op 31 januari betrof  de Europese editie. Edge Europe wil een nieuw perspectief bieden op Edge Computing.

Terug naar video overzicht