Infor tweakt software en cloud aanbod

Infor tweakt software en cloud aanbod

04-02-2019 | door: Redactie

Infor tweakt software en cloud aanbod

Infor, leverancier van branchespecifieke cloudapplicaties, heeft vier van zijn enterprise resource planning (ERP) systemen: Infor LN, Infor CloudSuite Automotive, Infor CloudSuite Aerospace and Defense (A&D) en Infor CloudSuite Industrial Enterprise verbeterd op het gebied van snelheid en flexibiliteit.

Deze productverbeteringen helpen fabrikanten in de automobielindustrie, de ruimtevaart en defensie, de bouwsector, hightech en elektronica, industriële machinebouw en maakindustrie om hun bedrijfsprocessen en -doelen beter op elkaar af te stemmen, zonder dat hiervoor dure aanpassingen nodig zijn.

Verbeteringen aan de schaalbare ERP-systemen zijn onder andere functionele verbeteringen voor de productieplanning, mobiele diensten en resourcebeheer, zoals:

Een verbeterde gebruikerservaring met rolgebaseerde startpagina’s en workbenches met uitbreidbare personalisatiemogelijkheden om de fraai vormgegeven gebruikersinterface verder te verbeteren.

Makkelijk te gebruiken, met meer multi-site mogelijkheden om de gediversifieerde, wereldwijde activiteiten te ondersteunen.

Uitbreidingsmogelijkheden die personalisatie van de oplossing, aanpassen van rapporten en continue technologie-upgrades mogelijk maken.

“Het is een dynamische tijd voor de wereldwijde productie-industrie. Fabrikanten hebben ERP-systemen nodig waarmee ze snel kunnen reageren op veranderingen in de markt, fluctuerende klantbehoeften en de opkomst van mobiele professionals,” aldus Edward Talerico, product director bij Infor. “Deze recente verbeteringen maken het voor fabrikanten makkelijker hun bedrijf snel en productief vooruit te helpen.”

Terug naar nieuws overzicht
Software