Wouter Hoeffnagel - 04 februari 2019

Distology Nederland sluit partnership met Workplace by Facebook

Distology Nederland sluit partnership met Workplace by Facebook image

Distology maakt bekend een partnership met Workplace by Facebook, een enterprise collaboration tool, te zijn aangegaan. Dankzij deze samenwerking kunnen partners en resellers van Distoloy next-generation technologie aanbieden om de communicatie, bedrijfscultuur en workflows bij hun klanten te verbeteren.

Distology is een ‘market enabler’ die technologische innovatie combineert met service innovatie. Het bedrijf werkt samen met een aantal belangrijke disruptieve vendoren op het gebied van security en cloud. “Workplace by Facebook is een belangrijke representant van geavanceerde cloud technologie waarop onze toekomstige business en die van onze partners wordt gebouwd. De diepe integratie van Workplace met ISV’s zoals Okta gaat ons helpen om de manier waarop communicatie, collaboratie en compliance in organisaties van iedere omvang en in in iedere sector opnieuw vorm te geven,” zegt Kees van Kempen, Managing Director van Distology Nederland.

Aanwezigheid in het kanaal uitbreiden

“We zijn bijzonder blij met het partnership met Distology – het is precies wat we nodig hebben om onze aanwezigheid in het kanaal uit breiden,” vult Geoff Perfect, director online and channel van Workplace by Facebook aan.

Een eerste prioriteit van Workplace is om de toegevoegde waarde voor eindklanten te vergroten en ervoor te zorgen dat channelpartners heel succesvol en winstgevend zaken kunnen doen. De partijen richten zich onder meer op partners die al ervaring in digitale transformatie hebben, graag lange termijnrelaties met toegevoegde waarde voor zijn klanten opbouwt en al SaaS producten zoals Office365, G-Suite en Okta ondersteunt. “We zijn superenthousiast om samen te werken met Workplace by Facebook in de UK en de Benelux en we doen een serieuze investering om het kanaal te ondersteunen… er komen spannende tijden aan", zo concludeert Van Kempen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!